CELEBRITIES

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Η φωτογραφία με τον Απόστολο Γκλέτσο από τους “Ψίθυρους Καρδιάς” 21 χρόνια μετά

ndp

Ήταν 10 Οκτωβρίου του 1997 όταν στα ελληνικά σαλόνια μπήκε με φόρα η Ερατώ και ο Αντώνης, κατά κόσμον η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και ο Απόστολος Γκλέτσος και παρέσυραν με το ειδύλλιο τους όλο το τηλεοπτικό κοινό. Η σειρά του Μανούσου Μανουσάκη είχε αρχίσει να γράφει ιστορία στην ελληνική ιδιωτική τηλεόραση.

Η σειρά που εξιστορούσε τον έρωτα μίας τσιγγάνας και ενός «μπαλαμού», και τα σχεδόν αξεπέραστα εμπόδια που είχαν να αντιμετωπίσουν στην σχέση τους, έγινε μέσα σε δύο σεζόν ένα από τα δημοφιλέστερα τηλεοπτικά προγράμματα, μάλλον το δημοφιλέστερο της δεκαετίας του 1990. Μάλιστα η σειρά του Mega είχε καταφέρει να ξεπεράσει σε τηλεθέαση ακόμα και το Μουντιάλ της Γαλλίας το καλοκαίρι του 1958. Η μέγιστη τηλεθέαση που σημείωσε ήταν 76.7%.

Κι ενώ το Mega κλείνει οριστικά, και η επέτειος της πρώτης προβολής της σειράς είναι προ των πυλών, η πρωταγωνίστρια Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους που τότε έκανε το πρώτο της τηλεοπτικό βήμα και εκτοξεύτηκε στη σφαίρα των τηλεοπτικών σταρ εν μία νυκτί, μοιράστηκε στο Instagram μία φωτογραφία της από το μακρινό 1997, με τον συμπρωταγωνιστή της Απόστολο Γκλέτσο, θυμίζοντας μας πώς έμοιαζαν οι δυο τους 21 χρόνια πριν. «Μια φορά κι έναν καιρό» έγραψε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και αφέθηκε στις αναμνήσεις της.  «Ο χρόνος δεν μένει ακίνητος» συμπλήρωσε. Αλλά σίγουρα είναι φίλος και των δύο πρωταγωνιστών, που σήμερα είναι και οι δύο ενεργοί στο τηλεοπτικό τοπίο. Ο Απόστολος Γκλέτσος πρωταγωνιστεί στο «Τατουάζ» του Alpha και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στην «Επιστροφή» του ΑΝΤ1.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency