CELEBRITIES

Η Άννα Μαρία Λογοθέτη είναι μια άλλη από το κορίτσι που θυμάσαι στο “3,2,1” του ΑNT1

Η Άννα Μαρία Λογοθέτη ξεκίνησε να εμφανίζεται στην τηλεόραση το 1994 μέσα από το show του ΑΝΤ1 «3,2,1,». Έκτοτε ακολούθησαν εξώφυλλα, συνεντεύξεις με εκείνη που περιείχε τη δήλωση «Είμαι ακόμα παρθένα» να προκαλεί σάλο, ένα πέρασμα από τη δισκογραφία και τις πίστες και ρόλοι σε σειρές των Γιάννη Δαλιανίδη και Ελένης Μαβίλη. Ώσπου, ξαφνικά, στα τέλη της ίδιας δεκαετίας αποτραβήχτηκε από το προσκήνιο, παντρεύτηκε κι έκανε παιδί. Η ξανθιά χυμώδης περσόνα της TV είχε αποφασίσει να ζήσει τη ζωή της αλλιώς. Και τόσα χρόνια μετά είναι και μια «άλλη» και εμφανισιακά. Η Άννα Μαρία Λογοθέτη, μελαχρινή πλέον, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του Πρωινό του ΑΝΤ1 και μίλησε για την αρχή και το τέλος της καριέρας της, το διαζύγιο, την αλλαγή στην εμφάνισή της και το γιο της.

«Ήθελα να πάω για παρουσίαση δελτίου τότε. Παράλληλα με το σχολείο έκανα δημοσιογραφία και όταν τέλειωσα τη σχολή εστειλα το βιογραφικό μου στον ΑΝΤ1 για να κάνω δελτίο ειδήσεων στα αγγλικά γιατί είχα τελειώσει ξένο σχολείο. Και από εκεί βρέθηκα να κάνω κάστινγκ για το ”3,2,1”. Μη με ρωτήσεις πώς, δεν ξέρω πώς έγινε. Μετά όταν άρχισα πια να μεγαλώνω και να ωριμάζω μέσα στο τηλεοπτικό σκηνικό κατάλαβα ότι δεν μου ταιριάζει, και αποχώρησα. Δεν μου άρεσε γενικά το παρασκήνιο» είπε η Άννα Μαρία Λογοθέτη, ενώ παραδέχτηκε ότι έβγαλε πολλά χρήματα από εκείνη την εποχή. «Σε θέμα διαχείρισης δεν ήμουν εγώ, ήταν η μαμά μου. Δεν τα διαχειρίστηκα ποτέ εγώ τα χρήματά μου, κακό αυτό, γιατί αν δεν τα διαχειρίζεσαι εσύ δεν ξέρεις και πού πάνε», τόνισε.

Η Άννα Μαρία Λογοθέτη πήρε διαζύγιο μετά από 11 χρόνια γάμου, ενώ έχει έναν 13χρονο γιο, τον Άγγελο, και διατηρεί τις καλύτερες σχέσεις με τον πατέρα του. «Σε πληροφορώ ότι πήγαμε και υπογράψαμε το διαζύγιο με χαμόγελα και αλλαγές», είπε, ενώ δεν αποκάλυψε ακριβώς την ηλικία της on camera. Η ίδια μίλησε για το σήμα κατατεθέν της εμφάνισής της το πλούσιο μπούστο της και τα κιλά της. «Με αυτό το στήθος γεννήθηκα τι να κάνουμε; Άλλες πάνε και βάζουν, εγώ δεν χρειάστηκε ποτέ» σημείωσε ενώ για τα κιλά της είπε: «Δεν ξέφυγα ποτέ από τα κιλά μου, μόνο στην εγκυμοσύνη μου που πήρα 25 κιλά και μετά όταν έχασα τον μπαμπά μου, από τη στενοχώρια». Τέλος παραδέχτηκε ότι της είχε γίνει πρόταση να συμμετέχει στο “Baywatch” τη δεκαετία του ’90 την οποία δεν αποδέχτηκε γιατί τότε έβγαζε τον δίσκο της στην Ελλάδα. Μάλλον ατυχής η επιλογή.