CELEBRITIES

Η Άννα Κουρή είναι πάνω από 20 χρόνια με τον σύζυγό της κι αυτή είναι μια σπάνια κοινή τους εμφάνιση

ndp

Παρόλο που στο μυαλό των τηλεθεατών η Άννα Κουρή, που γνωρίσαμε ως Βάνα Δάγκα στη σειρά «Οι μεν και οι δεν», είναι για πάντα η «σύζυγος» του Διονύση, ή αλλιώς του Χάρη Ρώμα, στην πραγματικότητα η καρδιά της ηθοποιού είναι δοσμένη εδώ και χρόνια στον Βίκτωρα Πολυγερινό. Έτσι ονομάζεται ο σύζυγός της Άννας Κουρή με τον οποίο μετρά περισσότερα από 20 χρόνια σχέσης. Λίγο λιγότερα είναι τα χρόνια γάμου τους, καθώς αποφάσισαν να παντρευτούν για να γιορτάσουν την αγάπη τους πολύ καιρό αφού πρωτοσυναντήθηκαν, όπως έχει πει σε συνέντευξή της η ηθοποιός.

«Με φροντίζει πολύ. Αλλά έχει έναν δικό του τρόπο να με φροντίζει. Με προστατεύει πολύ. Εκείνος βάζει πλυντήρια και τέτοια. Κάνει τις δουλειές σπιτιού που δεν μου αρέσουν καθόλου», είχε αποκαλύψει σε μία από τις φειδωλές της δηλώσεις για τον σύζυγό της η Άννα Κουρή. Η ίδια έλεγε γελώντας πέρσι στην εκπομπή La Biri Biri: «Πραγματικά αλληλοσυμπληρωνόμαστε. Και στη διαφορετικότητα, και τα θέλω γούστα κλπ. Δεν χρειάζεται να μιλάμε και πολύ. Καμιά φορά μιλάμε και πολύ λίγο, πρέπει ίσως να μιλάμε πιο πολύ γιατί τα καταλαβαίνουμε όλα έτσι αλλά καλό είναι και να μιλάμε».

Όπως και οι δηλώσεις της για εκείνον, έτσι και οι κοινές τους εμφανίσεις είναι λιγοστές. Η τελευταία από αυτές πραγματοποιήθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης Διπλή Ταρίφα στο Θέατρο Αθηνά το βράδυ της Δευτέρας. Στην παράσταση που σκηνοθετεί ο Βασίλης Θωμόπουλος παίζει και η «γειτόνισσα» της Άννας Κουρή στους «μεν και δεν», Τζόυς Ευείδη, ενώ τη διανομή συμπληρώνουν οι Μάριος Αθαανασίου, Χάρης Ασημακόπουλος, Χάρης Γρηγορόπουλος, Βίκυ Κάβουρα, Γιάννης Μάνιος, Σπύρος Πούλης και Μαριλένα Ράδου.

Το ζευγάρι απαθανατίστηκε χαμογελαστό κατά την είσοδό του στο θέατρο.

ndp

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency