CELEBRITIES

H Jennifer Aniston όντως “έσπασε” το Instagram, έσπασε και το ρεκόρ Guinness

Willy Sanjuan/Invision/AP

Όλοι έχουμε έναν φίλο πολύ αγαπημένο μας που έχει τσακωθεί με την τεχνολογία και αρνιόταν για καιρό να μπει στα social media. Όταν το έκανε, ξαφνικά, δεν προλάβαινε να απαντήσει στα friend requests και τα comments ολόκληρης της παρέας που είχε ενθουσιαστεί με την ηλεκτρονική του άφιξη. Αν ο εκάστοτε Τάκης και η όποια Μαρία αντιμετωπίζεται με τόσο ενθουσιασμό όταν αποφασίζει να μπει στην social κοινότητα, αντιλαμβάνεσαι κάπως το παραλήρημα που συνέβη όταν αποφάσισε να ανοίξει λογαριασμό στο Instagram η Jennifer Aniston.

Εκατομμύρια followers βρέθηκαν σε λίγες ώρες να ακολουθούν τον λογαριασμό της αλλά πολύ γρήγορα ξεκίνησαν τα παράπονα ότι δεν μπορούσε κανείς να την ακολουθήσει πια. Ο λόγος; Η Jennifer Aniston «έσπασε» πραγματικά το Instagram και δεν υπάρχει κανένα κλισέ εδώ, αφού η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης απλά δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει στην τεράστια ανταπόκριση, που είχε ο κόσμος στον λογαριασμό της.

Διάβασε: Η Jennifer Aniston απέκτησε Instagram και το εγκαινίασε με μία συλλεκτική φωτογραφία

H πρώτη της φωτογραφία όπως σου έχουμε ήδη πει ήταν σαφώς επηρεασμένη από την επέτειο των 25 χρόνων από την πρώτη προβολή των “Friends”. Η Jennifer Aniston μοιράστηκε μία πολύτιμη φωτογραφία με τα «Φιλαράκια» της, τη Lisa Kudrow, την Courtney Cox, τον David Schwimmer, τον Matt Le Blanc και (πόσο σπάνιο) τον Matthew Perry, από ένα πρόσφατο reunion μεταξύ τους. Κι ενώ οι χρήστες του Instagram τρελαίνονταν τόσο με το γεγονός ότι η Jen έκανε Instagram, όσο και με τα περίεργα άσπρα σημάδια σε ένα κινητό στο τραπέζι που φαινόταν στην φωτογραφία (άλλοι μιλούσαν για κοκαΐνη κι άλλοι για σχέδιο σε θήκη κινητού), η ηθοποιός κατακτούσε ένα αληθινό ρεκόρ.

View this post on Instagram

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

 

«Συγχαρητήρια στην Jennifer Aniston που πλέον έχει το ρεκόρ στην ταχύτητα με την οποία απέκτησε 1 εκατομμύριο followers στο Instagram. Πήρε μόνο 5 ώρες και 16 λεπτά» ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ο οργανισμός ρεκόρ Guinness.

 

«Προφανώς πρέπει να κάνω κάτι παραπάνω. Έχει γίνει μεγάλο θέμα πλέον. Έτσι λέει ο νόμος», αποκάλυψε λίγο μετά την πρώτη της ανάρτηση η Jennifer Aniston στην εκπομπή του Jimmy Kimmel. H ίδια εξομολογήθηκε πως προτού φτιάξει τον επίσημο λογαριασμό της είχε φτιάξει έναν μυστικό λογαριασμό για να κατανοήσει πώς λειτουργεί το Instagram. «Ήμουν το πιο απρόθυμο άτομο που έκανε ποτέ Instagram». «Πολλοί με ενθάρρυναν να το κάνω. Σε ό,τι αντιστέκεσαι, επιμένει, οπότε ας είναι. Απλώς κάν’το», είπε η Jennifer Aniston που λίγες ώρες αργότερα ανέβασε ένα χιουμοριστικό video στο οποίο πετούσε το κινητό της πάνω σε έναν πάγκο κι έγραφε: «Ορκίζομαι πως δεν ήθελα να το σπάσω… Σας ευχαριστώ παιδιά για το καλωσόρισμα», αναφερόμενη στα προβλήματα της πλατφόρμας με την άφιξή της στο Instagram.

 

Κεντρική φωτογραφία: Willy Sanjuan/Invision/AP