CELEBRITIES

Η Jennifer Aniston νιώθει “είδωλο” μόνο και μόνο επειδή έπαιξε στα Φιλαράκια

Evan Agostini/Invision/AP

Με το βραβείο “People’s Icon” των “People’s Choice Award” τιμήθηκε η Jennifer Aniston το βράδυ της Κυριακής 10 Νοεμβρίου. Η ηθοποιός ανέβηκε συγκινημένη στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της από τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία “Murder Mystery”, Adam Sandler, ο οποίος την προλόγισε ως «ένα απίστευτο, πρότυπο που νοιάζεται με τη μεγαλύτερη καρδιά». «Είναι ακριβώς έτσι όπως νομίζετε ότι είναι παιδιά», σημείωσε και άφησε την Jennifer Aniston να ανταποδώσει τις φιλοφρονήσεις πριν περάσει στο προκείμενο. Και το προκείμενο ήταν ένας ύμνος στα «Φιλαράκια» και την φιλία της με τους συμπρωταγωνιστές της.

Διάβασε επίσης: H Jennifer Aniston αποκαλύπτει τους λόγους που έφτιαξε Instagram

«Σας ευχαριστώ για αυτή την απίστευτη τιμή. Αυτή η πόλη μοιράζει πολλά βραβεία, αλλά το People’s Choice, ήταν πάντα ξεχωριστό για εμένα. Ως ηθοποιοί δεν δουλεύουμε για τους κριτικούς ή ο ένας για τον άλλο ή για να κάνουμε τις οικογένειές μας υπερήφανες. Το κάνουμε για τα λεφτά» είπε χιουμοριστικά η Jennifer Aniston και συμπλήρωσε αμέσως μετά: «Όχι, αστειεύομαι, το κάνουμε για εσάς παιδιά, πραγματικά. Κανείς από εμάς θα μπορούσε να κάνει αυτό που κάνουμε αν δεν υπήρχατε εσείς, και υπήρξατε όλοι πολύ καλοί μαζί μου».

Στην συνέχεια η Jennifer Aniston αναφέρθηκε στη λέξη «είδωλο» που χαρακτήριζε το βραβείο της. «Αν έχω οποιαδήποτε σχέση με αυτή τη λέξη “είδωλο” είναι μόνο και μόνο επειδή έπαιξα σε μία εμβληματική σειρά, με ένα εμβληματικό cast και ένα εμβληματικό κούρεμα. Τα “Φιλαράκια” ήταν πραγματικά το δώρο της ζωής μου και δεν θα βρισκόμουν εδώ χωρίς αυτή την εκπληκτική σειρά, χωρίς αυτούς τους υπέροχους πέντε άλλους ηθοποιούς και χωρίς το κοινό που έμεινε κοντά μας. Μας πιστέψατε, πραγματικά το κάνατε, και πιστέψατε επίσης σε αυτά τα εξωπραγματικά μεγάλα διαμερίσματα. Έπρεπε να πιστέψετε γιατί λέγαμε την ιστορία μας», είπε η Jennifer Aniston που προσπαθούσε να εξισορροπήσει τη συγκίνησή της με αστεία που έκαναν το κοινό να την επευφημεί.

«Εσείς στρώσατε τον δρόμο για όλα όσα είχα την ευκαιρία να κάνω μετά από αυτό και αισθάνομαι τόσο ωραία που θα επιστρέψω στην τηλεόραση από όπου ξεκίνησαν όλα. Ευχαριστώ που με συνοδεύετε σε αυτό το ταξίδι και σας αγαπώ παιδιά, σας ευχαριστώ που μείνατε δίπλα μου», κατέληξε η Jennifer Aniston που μαζί με τη Reese Witherspoon θα συμπρωταγωνιστήσουν στη σειρά “The Morning Show”. H ηθοποιός και ο Adam Sandler απέσπασαν επίσης το βραβείο για την κωμωδία της χρονιάς με το “Murder Mystery”. Όσο για το status του ειδώλου αυτό, αν χρειάζεσαι παραπάνω αποδείξεις ότι ισχύει, η Jennifer Aniston έδειξε ότι τη συνοδεύει από τη στιγμή που πριν λίγο καιρό αποφάσισε να φτιάξει λογαριασμό στο Instagram, κάνοντας ρεκόρ που θα γραφτεί στο βιβλίο Guinness, αφού απέκτησε το πρώτο εκατομμύριο των ακολούθων της μέσα σε 5 ώρες και 16 λεπτά.

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP