CELEBRITIES

Η Jennifer Aniston αποκαλύπτει το μυστικό ομορφιάς και ευεξίας της

Πιστεύεις ότι αυτή είναι μια ακόμα συνέντευξη της Jennifer Aniston; Κάνεις λάθος. Αυτή είναι *ίσως* η πιο απολαυστική και αστεία συνέντευξη της Jen, καθώς υπεύθυνη για τις ερωτήσεις ήταν η Ελληνοαμερικανίδα φίλη και κουμπάρα της, Amy Sedaris.

Οι δυο τους τα είπαν χαλαρά, σαν να βρίσκονται για καφέ ενώ οι απαντήσεις της Jen επιβεβαίωσαν πόσο φανταστική και cool είναι. Από το γάμο της με τον Justin μέχρι την αγάπη που έχει για τη διακόσμηση και για το αν βάφει τα νύχια της (όχι, γιατί όπως είπε βαριέται να περιμένει να στεγνώσουν) η Jen αποκάλυψε μικρές αλήθειες για εκείνη που δεν ξέραμε. Όπως ότι ούσα Ελληνίδα λατρεύει το μαύρισμα και η χαρά που ένιωθε όταν ξάπλωνε κάτω από τον ήλιο για να μαζέψει βιταμίνη D.

”Βιταμίνες, βιταμίνες, βιταμίνες. Παίρνω πολλές βιταμίνες, δεν θα πω ψέματα. Αλλάζω συνέχεια το είδος που παίρνω γιατί όταν κάποιος θα πει π.χ ‘έχεις δοκιμάσει ενεργό άνθρακα, κουρκουμά ή πικραλίδα για την κατακράτηση των υγρών’ θα αρχίσω να ψάχνω πληροφορίες στο google για να δω τα οφέλη τους. Τώρα πίνω μηλόξυδο κάθε πρωί” αποκαλύπτει όταν την ρωτάει η Amy για αυτή τη συνήθειά της, ενώ συμπληρώνει ότι όνειρό της είναι να ανοίξει ένα κέντρο ευεξίας, όπου θα γίνονται θεραπείες spa, προπονήσεις, διαλογισμός και θα υπάρχει καφέ με ωραίες και υγιεινές συνταγές.

(Κάπου εδώ να σου θυμίσω ότι η Jennifer είναι 48 χρονών)

A post shared by JENNIFER ANISTON FAN (@anistonx) on

Όταν η κουβέντα γύρισε στα μαλλιά της, τα οποία έχουν αποτελέσει έμπνευση για ΠΟΛΛΕΣ γυναίκες εκεί έξω αποκάλυψε ότι υπεύθυνος για το κούρεμά της είναι ο Chris McMillan και πως όταν φεύγει από το κομμωτήριο όλα μοιάζουν τέλεια- μέχρι τη στιγμή που λούζεται και τα μαλλιά της γίνονται, όπως λέει χαρακτηριστικά ”Greek fuzz fur ball”, το λεγόμενο ”κατσόμαλλο” που λέει και μια φίλη μας.

(Να ‘ταν έτσι το κατσόμαλλο Jen μου, τι καλά που θα ‘μασταν)