CELEBRITIES

Οι Brangelina έχουν εμπλακεί σε μια πολύ περίεργη δικαστική υπόθεση

Πέρα από το διαζύγιό τους, οι Angelina Jolie και Brad Pitt θα βρεθούν στο δικαστήριο και για μια αρκετά διαφορετική υπόθεση. Σύμφωνα με τη "The Guardian", το πρώην ζευγάρι, χρωστάει χρήματα στη διακοσμήτρια που ανέλαβε να σχεδιάσει και να τοποθετήσει φωτιστικά στο κτήμα των Brangelina, "Chateau Miraval", στη Γαλλία.

H διακοσμήτρια Odile Soudant, δήλωσε στη “Liberation”, ότι το ζευγάρι την προσέλαβε το 2010, προκειμένου να σχεδιάσει φωτιστικά για τέσσερα κτίρια στο κτήμα τους και στη συνέχεια, το 2014, σταμάτησαν να την πληρώνουν χωρίς καμία εξήγηση. Η Soudant υποστηρίζει ότι προσέλαβε 17 ανθρώπους για να ολοκληρώσει το project, αλλά σταμάτησαν να δουλεύουν όταν ο Pitt σταμάτησε να πληρώνει.

“Odile, σε χρειάζομαι. Έλα εδώ σε παρακαλώ. Θέλω να τελειώσεις”, έγραφε σε ένα mail του ο Pitt. Σε ένα άλλο μήνυμά του της έλεγε “Δεν ξέρω πώς γίνονται τα πράγματα στη Γαλλία, αλλά στις ΗΠΑ οι φίλοι δεν επιτίθενται σε φίλους. Είμαι μεγάλος θαυμαστής της δουλειάς σου. Μην επιτίθεσαι σε μένα. Ας τελειώσουμε το project για να μπορούμε να περηφανευόμαστε γι’ αυτό. Η δουλειά είναι πολύ καλή για να τελειώσει άδοξα. Η ζωή είναι πολύ μικρή, φίλη μου”.

Παρόλα τα μηνύματα, η Soudant υποστηρίζει πως τα αιτήματά της για να πληρωθεί, έμεναν αναπάντητα. Τον Απρίλιο, το δικαστήριο στο Παρίσι, ζήτησε από το Chateau Miraval να πληρώσει 662.000$ στη διακοσμήτρια, εκ των οποίων οι 70.000$ είναι για το ότι σπιλώθηκε η φήμη της.

Το περιβάλλον του Pitt υποστηρίζει πως η Soudant έχει πληρωθεί όσα είχαν συμφωνηθεί και ότι όλοι οι άνθρωποι που εμπλέκονται σε αυτή την κατάσταση, όπως και ο project manager και ο αρχιτέκτονας, έχουν αποστασιοποιηθεί από τη Soudant και μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον Pitt.

Κεντρική φωτογραφία: (AP Photo/Mark J. Terrill, File)