CELEBRITIES

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Jolie με τα παιδιά της μετά το χωρισμό έγινε στην Καμπότζη

Η ανακοίνωση του χωρισμού της Angelina Jolie και του Brad Pitt έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο κι έκτοτε και οι δύο είναι ιδιαίτερα φειδωλοί στις δημόσιες εμφανίσεις τους. Ωστόσο, σιγά σιγά κάνουν κάποια ανοίγματα, όπως ο Brad Pitt στις Χρυσές Σφαίρες και τώρα, η Angelina Jolie με όλα τα παιδιά της στην Καμπότζη.

Η γνωστή ηθοποιός ταξίδεψε μαζί με τα παιδιά της στη χώρα, προκειμένου να παρευρεθούν όλοι μαζί στην προβολή της νέας της ταινίας “First They Killed My Father“. Η επιλογή της Καμπότζης ως της πρώτης χώρα που θα προβάλλει το καινούριο φιλμ της Jolie δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού ο μεγαλύτερος γιος της, Maddox, υιοθετήθηκε από ορφανοτροφείο της περιοχής το 2002, αλλά και η υπόθεση της ταινίας αφορά στη ζωή του συγγραφέα και ακτιβιστή, Loung Ung, ο οποίος από παιδί ακόμα υπηρέτησε ως στρατιώτης στη χώρα.

 

Η ηθοποιός δήλωσε αναφορικά με την ταινία: “Πάνω απ’ όλα, αυτό το φιλμ είναι ο δικός μου τρόπος να πω “ευχαριστώ” στους πολίτες αυτής της χώρας. Χωρίς την Καμπότζη, ίσως να μην είχα γίνει ποτέ μητέρα. Ένα μέρος της καρδιάς μου είναι και θα είναι για πάντα εδώ, όπως επίσης ένα μέρος αυτής της χώρας είναι πάντα μαζί μου: ο Maddox“.

Με τη σειρά του, μετά την προβολή της ταινίας, ο Maddox, ετών 15, ανέβηκε στη σκηνή και είπε τα εξής: “Σας ευχαριστώ όλους που βρίσκεστε σήμερα εδώ. Τα καταφέραμε τελικά. Είναι μεγάλη τιμή να παρουσιάζουμε αυτή την ταινία σήμερα σε όλους σ’ εσάς, ενώ στέκομαι δίπλα στη μητέρα μου και την οικογένειά μου. Τώρα, θα ήθελα να σας συστήσω τη μικρή μου αδερφή, Shiloh, η οποία θέλει να σας πει κάτι“. Τι ήταν αυτό; Η μικρή Shiloh ανέλαβε τα σκήπτρα για να πεις απλώς πως αγαπά την Καμπότζη. 

Δε μένει παρά να δούμε πότε θα βρεθεί και ο Brad Pitt με τα παιδιά σε κοινή έξοδο.