CELEBRITIES

Η Angelina Jolie εξομολογείται για τον χωρισμό από τον Brad Pitt: “Ένιωθα σχεδόν ασήμαντη”

Richard Shotwell/Invision/AP

Κάθε χωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος, έτσι δε λένε. Και όπως συμβαίνει με μία πραγματική απώλεια, έτσι και με τους χωρισμούς η διαχείριση των συναισθημάτων που μας προκαλούν δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Δε το λέω μόνο εγώ αυτό, το επιβεβαιώνει και η Angelina Jolie, που μίλησε στην γαλλική έκδοση του Madame Figaro με αφορμή τη νέα της ταινία "Maleficent: Mistress of Evil" και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο διαζύγιο της από τον Brad Pitt με διάθεση τουλάχιστον εξομολογητική.

Διάβασε κι αυτό: Brad Pitt: ”Είχα τραβήξει τα πράγματα όσο πιο μακριά μπορούσα, αποφάσισα πως πρέπει να σταματήσω να πίνω”

Σύμφωνα με όσα είπε η 44χρονη ηθοποιός και σκηνοθέτης ο χωρισμός της ήταν «μια περίπλοκη περίοδος». «Δεν αναγνώριζα πια τον εαυτό μου. Με είχα χάσει κάπως. Με τον χωρισμό ένιωσα μικρότερη, σχεδόν ασήμαντη, ακόμα κι αν αυτό δεν ήταν απαραιτήτως εμφανές. Ένιωθα μια βαθιά και αυθεντική θλίψη, είχα πληγωθεί», σημείωσε η Angelina Jolie που όπως βλέπεις μπροστά στον χωρισμό ξέχασε το status της σταρ, ξέχασε τα Όσκαρ και τα μεγαλεπίβολα project, τις τιμές που λαμβάνει για το ανθρωπιστικό της έργο και βιώσε συναισθήματα που και σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό μπορείς να αναγνωρίσεις μετά από κάθε μεγάλο σου έρωτα.

Η διαδικασία του χωρισμού για εκείνη και τον Brad Pitt κράτησε αρκετά και στο διάστημα αυτό η Angelina Jolie είχε την ευκαιρία να: «Επανασυνδεθώ με αυτή την ταπεινότητα και την ασημαντότητα. Όλα αυτά τα πράγματα γίνονται κτήμα σου και σου θυμίζουν πόσο τυχερός είσαι που ζεις». Ουδέν κακόν αμιγές καλού, έλεγαν οι αρχαίοι και η Angelina Jolie το είδε να συμβαίνει. «Είμαι σε μία μεταβατική περίοδο, σαν μια επιστροφή στο σπίτι και στον εαυτό μου» παραδέχτηκε η Angelina Jolie κι εμείς να της ευχηθούμε καλώς να ορίσει στο «σπίτι» της.

Το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε το 2004 στα γυρίσματα της σειράς “Mr and Mrs Smith” σε περίπτωση που σου είχε διαφύγει αυτή η πληροφορία. Παντρεύτηκαν το 2014 και δύο χρόνια αργότερα, η Angelina Jolie κατέθεσε αίτηση διαζυγίου επικαλούμενη αγεφύρωτες διαφορές. Single με τη βούλα (και το νόμο) έγιναν μόλις τον Απρίλιο του 2019. Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie έχουν αποκτήσει μαζί 6 παιδιά, τον 18χρονο Maddox, τον 15χρονο Pax, τη 14χρονη Zahara, την 13χρονη Shiloh και τα 11χρονα δίδυμα Vivienne και Knox. Αυτά τα 6 παιδιά είναι που δίνουν στην ηθοποιό και σκηνοθέτη τη δύναμή της, όπως παραδέχτηκε η ίδια.

Πάντως η ίδια βρίσκεται σε μια πολύ ευχάριστη περίοδο της ζωής της πλέον, καθώς προωθεί τη νέα της ταινία στην οποία συμπρωταγωνιστεί με την Elle Fanning και τη Michel Pfeiffer. Για την τελευταία παραδέχτηκε πως έτρεφε έναν εφηβικό έρωτα σε διάρκεια κοινής τους συνέντευξης και για να ελαφρύνουμε το εξομολογητικό κλίμα θα αφήσουμε εδώ το σχετικό απόσπασμα, όπως προβλήθηκε στην εκπομπή η «Φωλιά των Κού Κου».

Κεντρική φωτογραφία: Richard Shotwell/Invision/AP