CELEBRITIES

Angelina Jolie: Η γυμνή φωτογράφιση, το επίπονο διαζύγιο και η νέα ζωή της

Grant Pollard/Invision/AP

Στα 44 της χρόνια η Angelina Jolie ξέρει ποια είναι και πού βαδίζει. Ξέρει να αναγνωρίζει όλα όσα έχει περάσει στην ζωή της και τα μαθήματα που πήρε από αυτά και ξέρει ότι δεν έχει να κρύψει τίποτα. Για το εξώφυλλο του τελευταίου τεύχους της χρονιάς για το Harper's Bazaar αποφάσισε να μην κρύψει τίποτα και μπροστά στον φακό. Πόζαρε γυμνή, καλυμμένη με ένα ημιδιάφανο τούλι και μίλησε για τη νέα της ζωή μετά το διαζύγιο με τον Brad Pitt.

Διάβασε επίσης: Angelina Jolie και Michelle Pfeiffer στην ίδια φωτογραφία. Κάνε ένα κουράγιο και δες τα κορίτσια

 

«Το σώμα μου έχει περάσει πολλά την τελευταία δεκαετία και κυριότερα τα τελευταία τέσσερα χρόνια, και έχω τόσο εμφανείς όσο και αφανείς ουλές ως απόδειξη αυτού. Τις αφανείς είναι πιο δύσκολο να τις παλέψεις. Η πορεία της ζωής ανατρέπεται συχνά. Μερικές φορές πληγώνεσαι, βλέπεις αυτούς που αγαπάς να πονάνε, και δεν μπορείς να είσαι τόσο ελεύθερος και ανοιχτός όσο το πνεύμα σου επιθυμεί. Δεν είναι κάτι καινούργιο ή παλιό, αλλά τώρα νιώθω ότι το αίμα επιστρέφει στο σώμα μου», σημείωσε η Angelina Jolie. Η ηθοποιός που αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στο Maleficent, αναφέρθηκε εκτενέστερα στο πώς έχει αρχίσει να βρίσκει ξανά τον εαυτό της μετά τις αλλαγές που συντελέστηκαν στη ζωή της με το διαζύγιό της από τον Brad Pitt.

Grant Pollard/Invision/AP

Grant Pollard/Invision/AP

«Το κομμάτι μας που είναι ελεύθερο, άγριο, ανοιχτό και περίεργο μπορεί να μας το κλείσει η ζωή. Λόγω πόνου ή επειδή μας έβλαψαν. Τα παιδιά μου ξέρουν τον αληθινό εαυτό μου και με έχουν βοηθήσει να τον βρω ξανά και να τον αποδεχθώ. Έχουν περάσει πολλά. Μαθαίνω από τη δύναμή τους. Ως γονείς, ενθαρρύνουμε τα παιδιά να αγκαλιάσουν αυτό που είναι, και όλα όσα γνωρίζουν στην καρδιά τους ότι είναι σωστά κι εκείνα θέλουν το ίδιο για εμάς», είπε η Angelina Jolie, μητέρα έξι παιδιών του 18χρονου Maddox, του 15χρονου Pax, της 14χρονης Zahara, της 13 ετών Shiloh Και των 11 ετών διδύμων παιδιών Knox και Vivienne. «Το να ξέρεις τον αληθινό εαυτό σου είναι μία σημαντική διαδικασία για όλους μας. Ειδικά για ένα παιδί. Νομίζω ότι τα παιδιά πρέπει απλά να μπορούν να πουν “Αυτό είμαι και αυτό πιστεύω”. Δεν μπορούμε να τα εμποδίσουμε από το να νιώσουν πόνο, αγωνία, σωματικό πόνο και απώλεια. Αλλά μπορούμε να τα μάθουμε να ζουν καλύτερα μέσα από αυτές τις εμπειρίες» συμπλήρωσε η Angelina που μοιράστηκε τη «γυμνή» της αλήθεια περί ελευθερίας με όλες τις γυναίκες. Και από τα χείλη της Angelina που στην ίδια συνέντευξη δήλωσε πως ως έφηβη δεν ήταν δημοφιλής αλλά δεν θυσίασε την προσωπική της ελευθερία για να γίνει αποδεκτή, αυτό έχει μεγαλύτερη αξία. Η Angelina έχει ως ύψιστη αξία στην οικογένεια και τη ζωή της το να αγκαλιάσει τη διαφορετικότητα και τη μοναδικότητα και προς αυτή την κατεύθυνση μας στρέφει με κάθε της πρόταση.

 

«Αν νιώθεις πως δεν ζεις την ζωή σου στο έπακρο, προσπάθησε να βρεις τι ή ποιος είναι αυτός που σε εμποδίζει να αναπνεύσεις. Βρες το και ξεπέρασε οτιδήποτε σε καταπιέζει. Αυτό έχει πολλές μορφές και για τον καθένα θα είναι μια διαφορετική μάχη. Το λέω αυτό με μεγάλη κατανόηση πως για πολλές γυναίκες, η ελευθερία απλώς δεν είναι επιλογή. Το σύστημά τους, η κοινωνία τους, η οικογένεια, η κυβέρνηση λειτουργούν σε βάρος τους και ευθύνονται για ό,τι τις μπλοκάρει», δήλωσε στο Harper’s Bazaar και καθώς κοσμούσε το τελευταίο εξώφυλλο της χρονιάς, ευχήθηκε «το 2020 να θυμηθούμε ποιοι είμαστε και να γίνουμε αυτό που θέλουμε, παραβλέποντας όσα μπλοκάρουν την ικανότητά μας να είμαστε ελεύθεροι». Από το στόμα σου και στου θεού το αυτί Angelina μου.

Κεντρική φωτογραφία: Grant Pollard/Invision/AP