CELEBRITIES

H Ανδριάνα Μπάμπαλη ανέβαλε τον γάμο της και εξηγεί γιατί

NDP Photo Agency

Πριν από 4 μήνες η Ανδριάνα Μπάμπαλη είχε αποκαλύψει στο Happy Day ότι θα παντρευτεί τον σύντροφό της Άκη Κατσουπάκη μετά από 15 χρόνια σχέσης, εκπλήσσοντας τους πάντες γιατί κανείς δεν περίμενε από εκείνη σε μία συνέντευξη να μιλήσει για την προσωπική της ζωή. Η Ανδριάνα Μπάμπαλη βλέπεις, ενδιαφέρεται πάντα να προστατεύει την ιδιωτική της ζωή και να προωθεί δημόσια αποκλειστικά τη δουλειά της. «Η χαρά είναι διπλή όταν τη μοιράζεσαι» σκεφτήκαμε τότε και της ευχηθήκαμε τα καλύτερα, νοερά, για το μέλλον της με τον σύντροφό της.

Διάβασε ακόμα: Η Ανδριάνα Μπάμπαλη παντρεύεται για να μη μείνει ”γεροντοκόρη”

 

 

«Με τον σύντροφό μου, είμαστε μαζί 15 χρόνια, είναι μουσικός κι έχουμε συνεργαστεί σε πολλά τραγούδια μου. Aποφασίσαμε να παντρευτούμε, μάλλον τώρα κοντά. Τυπικά, μη φανταστείς εκκλησίες και νυφικά. Θα παντρευτούμε πολιτικά! Τώρα που μεγάλωσα είπα ας παντρευτώ και εγώ, μην μείνω χαρακτηρισμένη ως γεροντοκόρη. Να έχω ένα γάμο στο ενεργητικό μου, δεν υπήρξε κάποια πρόταση γάμου απλά το συζητήσαμε», είχε δηλώσει η Ανδριάνα Μπάμπαλη και 4 μήνες αργότερα ερωτήθηκε για τον γάμο που λογικά θα είχε προηγηθεί. Αλλά όχι, τελικά, υπήρξε αναβολή.

«Δεν έγινε ο γάμος τελικά, θα γίνει αργότερα γιατί είχαμε κάποια θέματα οικογενειακά, υγείας κλπ. Περιμένουμε να στρώσουν τα πράγματα για να γίνει σωστά. Συζώ με τον ίδιο άνθρωπο 16 χρόνια, οπότε νιώθω ήδη παντρεμένη», εξήγησε η τραγουδίστρια στην κάμερα του Happy Day.

Η ίδια μίλησε και για την μεγάλη της αγάπη, τη δουλειά της, στο πλαίσιο της εμφάνισής της στη συναυλία «Το πάρτι μου» στην Τεχνόπολη: «Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ η μουσική και δεν είχα καμία κάψα αν θα βγάλω δίσκο ή αν θα γίνω διάσημη. Εκεί είναι το πρόβλημα για εμένα, όταν στην ουσία δε σου αρέσει τόσο η μουσική όσο το να γίνεις διάσημος. Αν θες να γίνεις διάσημος, είναι μια άλλη δουλειά. Αν θες να γίνεις διάσημος σε μια νύχτα μπορείς να κάνεις κι αυτό, αν και δεν ξέρω, είναι τόσα πολλά τα talent show πια που προλαβαίνει κανείς να μάθει τόσο πολύ κόσμο, ή να έχει κανείς μια τύχη σε αυτό;», σημείωσε η Ανδριάνα Μπάμπαλη.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency