CELEBRITIES

Ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη μίλησε για το πρόβλημα υγείας του και την πρόθεσή του να γίνει ηθοποιός

ndp

Τα 17 του χρόνια έχει συμπληρώσει ο Νίκος Μπάρκουλης, ο μικρός γιος του αξέχαστου Ανδρέα Μπάρκουλη. Ο γιος του ηθοποιού που άφησε εποχή στον ελληνικό κινηματογράφο βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» και μίλησε για τη ζωή του στην Ελεονώρα Μελέτη. Ο Νίκος στα 11 του διαγνώστηκε με αυτοάνοσο νόσημα, είδε τον πατέρα του να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και να φεύγει από τη ζωή το 2016, ενώ παράλληλα και η μητέρα του Μαρία έπασχε από καρκίνο. Ωστόσο, ο ίδιος δεν το βάζει κάτω και δε σταματά να ονειρεύεται να ακολουθήσει τα βήματα του ηθοποιού πατέρα του στην τέχνη.

Η νόσος του Crohn

«Μου είχε σταματήσει την ανάπτυξη και έχανα μόνο κιλά συνέχεια. Δεν έπαιρνα. Είχα πόνους απίστευτους και ζαλάδες. Έχασα την Α’ Γυμνασίου. Τώρα θα τελείωνα. Ούτε από το κρεβάτι δεν μπορούσα να σηκωθώ, από πόνους, αδυναμία και κούραση. Αφυδατωνόμουν» είπε για τη νόσο του Crohn που τον έπληξε όταν ήταν 11 ετών. «Τώρα την έχω ξεπεράσει. Ξεκίνησε στα 11 μου. Σιγά-σιγά ανέβαινε. Το καταλάβαινα, αλλά δε μίλαγα στη μαμά μου για να μην την αγχώνω, έλεγα έχει τόσα προβλήματα να της προσθέσω κι άλλα. Μάνα είναι μία και άργησα να το καταλάβω» συμπλήρωσε, ενώ όπως διευκρίνισε ένιωσε τότε ότι η ευκαιρία του να ολοκληρώσει την Α’ Γυμνασίου χάθηκε επειδή ήταν γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη.

Μιλώντας για τη μητέρα του ο ίδιος αποκάλυψε ότι κι εκείνη είχε περάσει την ίδια περίπου περίοδο το δικό της σοβαρό πρόβλημα υγείας. «Η μητέρα μου, όταν ήμουν 10 ετών, διαγνώστηκε με καρκίνο στη μήτρα και έκανε αφαίρεση. Όταν όλοι νομίζουν ότι έχω την περιουσία του πατέρα μου και ότι περνάω καλά, δεν ξέρει κανείς τι έχω πολεμήσει για να χαμογελάω. Πολέμησα με τον εαυτό μου για να είμαι δυνατός δίπλα στην μητέρα μου. Έπρεπε να κλείσω τον διακόπτη με τα αισθήματά μου για να είμαι δυνατός δίπλα της», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μπάρκουλης.

Η υποκριτική και οι συγκρίσεις

 

Την απόφασή του να δώσει εξετάσεις στη σχολή του Εθνικού Θεάτρου με το που ολοκληρώσει το Λύκειο του χρόνου, μοιράστηκε με την παρουσιάστρια του Alpha ο Νίκος Μπάρκουλης.«Είπα, ξέρεις κάτι θέλω κι εγώ να γίνω ηθοποιός, θέλω να συνεχίσω το όνομά του. Νομίζω ότι μπορώ να τα κάνω και γιατί όχι;» είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος και εξήγησε πώς και η μητέρα του τον έχει προειδοποιήσει για τη δύσκολη σύγκριση.

Ο Νίκος Μπάρκουλης είναι το τρίτο και μικρότερο παιδί του ηθοποιού που είχε ήδη αποκτήσει τη Βίκυ και τον Ανδρέα από προηγούμενους γάμους του. Συνολικά ο αξέχαστος ηθοποιός είχε παντρευτεί 4 φορές ενώ η Μαρία, μητέρα του Νίκου ήταν η τελευταία σύζυγος της ζωής του. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί μετά από χρόνια σχέσης, λίγο περισσότερο από έναν χρόνο πριν τον θάνατο του ηθοποιού.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency