CELEBRITIES

Οι κόρες της Τζένης Μπαλατσινού στέλνουν τα μηνύματά τους για τον γάμο της

Instagram/amaliakostopoulou

Η είδηση πώς η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας πρόκειται να παντρευτούν αυτό το καλοκαίρι στην Αθήνα, είναι μια είδηση που ακόμα επεξεργαζόμαστε. Το ζευγάρι που θεωρούσαμε πως είναι χωρισμένο, ζούσε τον δικό του έρωτα, τουλάχιστον για ένα κάποιο διάστημα τόσο σημαντικό ώστε να οδηγούνται στον γάμο και μάλιστα κάτω από τη μύτη του συστήματος του Lifestyle. Μετά την αναγγελία του γάμου τους, που δημοσιεύθηκε στην καθημερινή, οι ίδιοι έκαναν τις πρώτες δηλώσεις τους, ακόμα και ο πρώην σύζυγος της παρουσιάστριας του ΑΝΤ1, Πέτρος Κωστόπουλος έκανε τις πρώτες δηλώσεις του σχετικά και φυσικά περιμέναμε και τις πρώτες αντιδράσεις των δύο μεγαλύτερων παιδιών της, της Αμαλίας και της Αλεξάνδρας Κωστοπούλου. Και αυτές δεν άργησαν να έρθουν.

Οι δύο κόρες της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου, εξέφρασαν τη χαρά τους για την μητέρα τους και μαζί τη στήριξή τους στις αποφάσεις της. Τι κι αν ζουν στην Αμερική (η Αλεξάνδρα συνεχίζει τις σπουδές της  στη Νέα Υόρκη και η Αμαλία εργάζεται στην άλλη πλευρά των ΗΠΑ, στην Καλιφόρνια); Τα social media εκμηδένισαν την απόσταση και τα δύο κορίτσια έστειλαν τα μηνύματά τους σε Insta Stories.

«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένη. Το να δω την όμορφη μαμά μου ως νύφη θα είναι μαγικό», έγραψε περιχαρής η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου δημοσιεύοντας μία πρόσφατη φωτογραφία με την μητέρα της, στον ιδιωτικό της λογαριασμό στο Instagram. «Όταν χαμογελάς, χαμογελώ» ανέφερε η μεγαλύτερη αδερφή της δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από την εποχή που ήταν ακόμα μωρό στην αγκαλιά της Τζένης Μπαλατσινού. Όπως καταλαβαίνεις η μητέρα τους δεν θα μπορούσε να μην αναδημοσιεύσει αυτά τα γεμάτα αγάπη μηνύματα και στον δικό της λογαριασμό.

Instagram/amaliakostopoulou

Instagram/jennybalatsinou

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/amaliakostopoulou