CELEBRITIES

Η Αμαλία Κωστοπούλου με μαγιό τον Γενάρη. Οι Αλκυονίδες μέρες είναι εδώ

Instagram/amaliakostopoulou

Είναι χειμώνας βαρύς και όλοι περιμένουμε τις Αλκυονίδες μέρες να πετάξουμε για λίγο από πάνω μας τα 15 κιλά που συνθέτει το πουλόβερ, η ζακέτα, το μπουφάν και το κασκόλ που άνετα θα μπορούσε να λειτουργήσει και σαν μονή κουβέρτα. Μη σκας, το θερμόμετρο μπορεί να δείχνει χαμηλές θερμοκρασίες αλλά η Αμαλία Κωστοπούλου φόρεσε το μαγιό της, πόζαρε με ομορφιά και χάρη και έφερε για λίγο καλοκαίρι στις οθόνες μας.

Η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού πόζαρε κάτω από μια νέον ταμπέλα που γράφει modelo και απέδειξε ότι έχει κληρονομήσει τις αναλογίες και το attitude του μοντέλου από την γοητευτική μητέρα της. Ξέγνοιαστη και λουσμένη στο πρωινό φως, όπως η Καλιφόρνια στην οποία ζει τα τελευταία χρόνια, η Αμαλία άφησε στο λογαριασμό της την παρακάτω φωτογραφία.  Τι κι αν το σχόλιό της ήταν τρία μικρά συννεφάκια. Εκείνη είναι καλοκαίρι.

View this post on Instagram

A post shared by Amalia Kostopoulou (@amalia_kostopoulou) on

 

Η Αμαλία Κωστοπούλου έχει ξεκάθαρα εντυπωσιακές αναλογίες. Η ίδια σε ένα πρόσφατο διάλογό της με διαδικτυακούς της φίλους σε insta stories της είχε αναφέρθει στο θέμα των κιλών της, του ύψους και των αναλογιών της με έναν αφοπλιστικό τρόπο. «Τόσες πολλές ερωτήσεις σχετικές με το ύψος και τα κιλά μου. Δεν έχει σημασία γιατί ο καθένας από εμάς έχει διαφορετικό σωματότυπο. Δεν θα απαντήσω ποτέ σε αυτή την ερώτηση, πρώτον επειδή το βάρος μου δεν είναι σταθερό και δεύτερον επειδή έχω πιάσει πολλές φορές τον εαυτό μου να συγκρίνει το σώμα μου με σώματα άλλων κοριτσιών στο Instagram, κάτι που είναι ανθυγιεινό. Το καλύτερο βάρος είναι εκείνο στο οποίο αισθάνεσαι καλύτερα», είχε πει χαρακτηριστικά.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/amaliakostopoulou