CELEBRITIES

Η φανταστική εμφάνιση της Amal Clooney στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ

Μια καθημερινή για την Amal Clooney φαντάζομαι περιλαμβάνει συμβούλια για διάφορες υποθέσεις που αναλαμβάνει ως δικηγόρος, συζητήσεις επί των συζητήσεων, εμφανίσεις σε δικαστήρια και ομιλίες που θα έκαναν την Alicia Florrick του ''Good wife'' να κλαίει στη γωνιά της.

Η δικηγόρος εμφανίστηκε αυτή τη φορά στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ με θέμα ”The Fight against Impunity for Atrocities: Bringing Da’esh to Justice” και μίλησε για την γενοκτονία που διαιωνίζεται από τον ISIS.

”Ας μην επιτρέψουμε να συμβεί μια κατάσταση σαν της Ρουάντα, όπου μετανιώνεις γιατί έκανες πολύ λίγα πολύ αργά. Μην επιτρέψετε στον ISIS να ξεφύγει για την γενοκτονία που κάνει. Η δημιουργία του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών ήταν ένας τρόπος να πουν οι άνθρωποι ποτέ ξανά στη γενοκτονία που έγινε από τους Ναζί, ωστόσο 70 χρόνια μετά, είμαστε ξανά εδώ και συζητάμε τι πρέπει να κάνει ο ΟΗΕ για μια γενοκτονία που συμβαίνει αυτή τη στιγμή” είπε χαρακτηριστικά.

Ούσα γνωστή για το εξαιρετικό στιλ της η εγκυμονούσα Amal επέλεξε ένα υπέροχο κίτρινο φόρεμα, το οποίο συνδύασε με κομψές μαύρες γόβες και ένα υπέροχο 60’s beauty look- γιατί αν είσαι fierce, είσαι fierce σε όλους τους τομείς.

© Getty Images / Ideal Image

Κεντρική φωτογραφία: © Getty Images / Ideal Image