CELEBRITIES

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: “Η εξωτερική εμφάνιση παίζει ρόλο παντού”

Μεγάλωσε με γαλλικά και πιάνο και ετοιμαζόταν να γίνει ψυχολόγος όμως τα σχέδια άλλαξαν στην πορεία και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου αντί να ανοίξει γραφείο συμβουλευτικής ψυχολογίας έγινε ηθοποιός.

Μιλά για το σήριαλ ”Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”, στο οποίο πρωταγωνιστεί, με πολλή αγάπη. ”Την αγάπησα από την πρώτη στιγμή. Συνεχίζουμε για δεύτερη χρονιά και νιώθω μεγάλη ευχαρίστηση που μπορώ να συμμετέχω σε μία σειρά που σημειώνει μεγάλες τηλεθεάσεις και κάνει επιτυχία. Την πρώτη χρονιά είχα άγχος αν θα αρέσει στον κόσμο και αν θα βγάλει γέλιο. Φέτος το άγχος αντικαταστάθηκε από ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης απέναντι στους τηλεθεατές”.

Την ρωτούν αν η εξωτερική της εμφάνιση ήταν εισιτήριο κι αν άνοιξε κάποιες πόρτες. Απαντά με ειλικρίνεια λέγοντας: ”Η εξωτερική εμφάνιση παίζει ρόλο παντού. Αν πας σε μία συνέντευξη για δουλειά, το πρώτο που θα κερδίσει τον άλλο είναι μία καλή και περιποιημένη εμφάνιση (…) Προσωπικά, δε θα μου άρεσε καθόλου να πιστέψω ότι οι ρόλοι που μέχρι στιγμής έχω πάρει είναι εξαιτίας της εμφάνισής μου. Θέλω να νιώθω ότι τους κερδίζω με το σπαθί μου και τη δουλειά. Ακόμη κι αν κάποιος με διάλεξε για το συγκεκριμένο λόγο, δε θα ήθελα να μου το πει. Ο χώρος μας τους χωράει όλους, ανεξαρτήτως εμφάνισης.”

Πώς αντιμετωπίζει το φλερτ των ανδρών; Έχει ποτέ ακούσει κάτι πολύ περίεργο; ”Οι γύρω μου λένε πως δεν είμαι καθόλου εύκολη στο φλερτ (…) Συνήθως η πιο κλισέ ατάκα που λένε όσοι θέλουν να με πλησιάσουν έχει να κάνει με το ύψος μου. Το πιο κουλό βεβαια, ήταν ότι ήρθε ένας άγνωστος και μου είπε ‘εντάξει δεν είσαι και τόσο ψηλή τελικά’. Να σημειώσουμε ότι η Ιωάννα αγγίζει το 1,82.

Μετά το επαγγελματικά και το φλερτ η δημοσιογράφος τη ρωτά για την προσωπική της ζωή και τη δημοσιότητα που έχει πάρει η σχέση της με τον συμπρωταγωνιστή της, Πάνο Βλάχο.

”Δε θα αφήσω κάτι που έχει γραφτεί να επηρεάσει τη σχέση μου (…) Θέλω να προστατεύσω την προσωπική μου ζωή. Για μένα είναι λυπηρό να θέλεις να απασχολείς τα μέσα με τέτοιο τρόπο.”

 

Το Ladylike.gr ξέρει και από celebrities

Τα Καρντάσιανς έκαναν στον Νίκο Βέρτη προξενιό στον αέρα

Τζένη Μπαλατσινού: “Δεν έχω σκεφτεί ότι κάνω restart”

Μαίρη Συνατσάκη: “Μου φαίνεται πολύ νωρίς να ερωτευτώ ξανά”

 

Πηγή: Like