CELEBRITIES

Άλκης Κούρκουλος – Ευγενία Δημητροπούλου: Η καθόλου αμήχανη συνάντηση των πρώην συντρόφων

NDP Photo Agency

Να μαθαίνουν να χωρίζουν οι άνθρωποι, λέμε συχνά μολονότι σχεδόν ποτέ δεν συμβαίνει να βλέπεις στη ζωή σου ανθρώπους που χωρίζουν με αγάπη και πορεύονται με αγάπη. Είναι συνηθέστερο να βλέπεις ζευγάρια να την εξαντλούν μέχρι να μη μείνει πια τίποτα, καμία ανάμνηση καλή που θα φέρει αυθεντική χαρά στα πρόσωπα όταν ξανασυναντηθούν τυχαία. Στην παραπάνω κατηγορία δεν ανήκει ο Άλκης Κούρκουλος και η Ευγενία Δημητροπούλου. Οι δύο ηθοποιοί χώρισαν το καλοκαίρι του 2018 μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης. Ωστόσο, η ζεστασιά μεταξύ τους δεν χάθηκε.

Διάβασε κι αυτό: Η Ευγενία Δημητροπούλου μιλά για χωρισμό λίγο μετά το τέλος της σχέσης της με τον Άλκη Κούρκουλο

«Θα σου πω μόνο ότι ο πρώτος καιρός (σ.σ. μετά τον χωρισμό) ήταν όντως περίεργος και κάπως ιδιαίτερος. Πολλές φορές τα πράγματα δεν είναι όπως γράφονται ή συζητιούνται. Μπορώ, όμως, πια να πω ότι είμαι καλά και ότι το καθετί που μας συμβαίνει πρέπει να το δεχόμαστε και να πηγαίνουμε σοφότεροι παρακάτω. Έτσι θέλω να βλέπω το ποτήρι, μισογεμάτο. Και να κρατάω στην καρδιά μου την αγάπη και τα θετικά πράγματα. Δεν υπάρχει λόγος για αρνητικά συναισθήματα»., έλεγε η Ευγενία Δημητροπούλου τον Μάρτιο στο περιοδικό People. Και η συνάντησή της στην θεατρική πρεμιέρα του “Masterclass” με τον Άλκη Κούρκουλο απέδειξε την αλήθεια των λεγομένων της.

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Φιλιά, αγκαλιές, κουβέντες και ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά ήταν τα συστατικά της συνάντησης των δύο πρώην συντρόφων που σε αντίθεση με τον καιρό της σχέσης τους, δεν προσπάθησαν να προστατεύσουν τη συνάντησή τους από τον φωτογραφικό φακό. Η χαρά και ο αυθορμητισμός δεν άφησαν μάλλον χώρο για τέτοιες σκέψεις.

Τόσο η Ευγενία Δημητροπούλου όσο και ο Άλκης Κούρκουλος, σύμφωνα με δημοσιεύματα έχουν προχωρήσει στην προσωπική τους ζωή. Η ηθοποιός γράφεται ότι είναι σε σχέση με τον γλύπτη Δημήτρη Ρουσσέτο, ενώ ο Άλκης Κούρκουλος φημολογείται πως έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο της Μαρίας Δημάκου που εργάζεται στον χώρο των media.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency