CELEBRITIES

Η Μυρτώ Αλικάκη με μαγιό και χωρίς ρετούς στα 46 της είναι η εικόνα της καλοκαιρινής ομορφιάς

Instagram/myrtoalikakiofficial

Το διάλειμμα της από τα γυρίσματα του «Τατουάζ» απολαμβάνει η Μυρτώ Αλικάκη στην ιδιαίτερη πατρίδα της την Κρήτη. Η ηθοποιός ποζαρε μάλιστα στην αυλή του σπιτιού της στο χωριό της στο νησί και μοιράστηκε τη χαρούμενη στιγμή με τους διαδικτυακούς της φίλους. Οι τελευταίοι ενθουσιάστηκαν με την φωτογραφία της με ολόσωμο μαγιό και τα καλλίγραμμα πόδια της σε πρώτο πλάνο και δεν σταμάτησαν να σχολιάζουν τη φυσική της ομορφιά.

 

Η Μυρτώ Αλικάκη είναι γνωστό πώς παρά τις καθημερινές της επαγγελματικές υποχρεώσεις, αλλά κι εκείνες της μητέρας δύο αγοριών, του Δημήτρη και του Γιωργή, φροντίζει να γυμνάζεται ενώ ως δεινή μαγείρισσα ετοιμάζει η ίδια τα γεύματά της. Το αποτέλεσμα φαίνεται στην εντυπωσιακή σιλουέτα της που είναι άψογη.

Κι αν ανήκεις κι εσύ ανάμεσα στους φανατικούς της Αναστασίας, που παρακολουθούν την σειρά του Mega που ανέδειξε την ηθοποιό αυτό το διάστημα σε επανάληψη, σίγουρα παρατήρησες κάτι ακόμα στη φωτογραφία. Εκτός από μια απολύτως νεανική σιλουέτα η Μυρτώ Αλικάκη διατηρεί στα 46 της και το ίδιο νεανικό χαμόγελο και τη διάθεση με τα οποία τη γνωρίσαμε στη μικρή οθόνη. Κι εμείς της βγάζουμε το καπέλο γι’ αυτό.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/myrtoalikakiofficial