CELEBRITIES

Η Μυρτώ Αλικάκη έγινε κοκκινομάλλα. Αυτή είναι αλλαγή

NDP Photo Agency

Το καλοκαίρι είναι εποχή αλλαγών. Γενικών αλλαγών. Το χρώμα των μαλλιών είναι μέσα στη λίστα. Η αλήθεια είναι πως αν δεν είσαι από τις εύκολες, θέλει τόλμη να πας από ένα χρώμα σε ένα άλλο. Η Μυρτώ Αλικάκη κάνει αλλαγή και μάλιστα ριζική. Από μελαχρινή έγινε κοκκινομάλλα και της πηγαίνει πάρα πολύ.

Χαρούμενη με το νέο της look ποστάρει ένα boomerang στο Instagram. Υιοθετεί μία από τις πιο hot τάσεις της σεζόν και ανήκει πια στο γκρουπ των ginger girls.

Miracle Oils: Βρήκαμε ένα λάδι για κάθε σου ανάγκη. Για τα μαλλιά, το σώμα, τα νύχια, το πρόσωπο

O hair colorist Νικόλας Βιλλιώτης μιλώντας στην beauty editor του Ladylike, Βιβή Αγγελάκη, με αφορμή την αλλαγή της Μαρίας Ηλιάκη είχε μοιραστεί τα 3 tips που πρέπει να ακολουθήσεις σε περίπτωση που έχεις υιοθετήσει μία χάλκινη απόχρωση στα μαλλιά σου

– Το χάλκινο στα μαλλιά- πόσο μάλλον το παστέλ χάλκινο όπως αυτό της Μαρίας- είναι πολύ ευαίσθητο χρώμα γι αυτό το λόγο μία επανάληψη στη βαφή ανά 20 μέρες στις ρίζες αλλά και στο μήκος (μέχρι τις άκρες) είναι απαραίτητη.

– Πολύ σημαντική επίσης είναι η θερμοκρασία του νερού κατά το λούσιμο. Καλό θα είναι, αν έχεις βαμμένα μαλλιά- και δη χάλκινα- να τα λούζεις με χλιαρό προς κρύο νερό, προκειμένου να μην ξεθωριάζει το χρώμα.

– Last but not least, η χρήση εξειδικευμένων προϊόντων για βαμμένα μαλλιά μπορεί να παρατείνει τη διάρκεια του χρώματος, διατηρώντας το λαμπερό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

 

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency