CELEBRITIES

Πέτρος Λαγούτης- Μυρτώ Αλικάκη: Πόζαραν με τους γιους τους και τα γονίδια είναι δίκαια μοιρασμένα

ndp

Η Μυρτώ Αλικάκη και ο Πέτρος Λαγούτης μπορεί να έχουν αποφασίσει εδώ και χρόνια να χωρίσουν σαν ζευγάρι αλλά μένουν πάντα ενωμένοι ως οικογένεια και ως γονείς δύο αγοριών του 17χρονου Δημήτρης και του 13χρονου Γιωργή. Οι δύο ηθοποιοί που φέτος συναντήθηκαν ξανά θεατρικά στην παράσταση «Το πείραμα» διατηρούν άριστες σχέσεις και συχνά κάνουν οικογενειακές εξόδους με τα παιδιά τους. Η τελευταία από αυτές αποτυπώθηκε σε μία φωτογραφία που μοιράστηκε στο Instagram η Μυρτώ Αλικάκη.

Διάβασε κι αυτό: Μυρτώ Αλικάκη: Η γνωριμία με τον Πέτρο Λαγούτη και ο λόγος που δεν πήραν διαζύγιο

Οι τέσσερις τους ποζάρουν δίπλα δίπλα και δεν γίνεται να μην παρατηρήσει κανείς την τετραπλή ομορφιά της οικογένειας. Η πρώτη παρατήρηση οδηγεί και στη δεύτερη που δεν είναι άλλη από το γεγονός ότι τα γονίδια μοιράστηκαν ακριβοδίκαια στην περίπτωση των δύο παιδιών. Ο Δημήτρης μοιάζει πολύ στην μαμά του και ο Γιωργής μοιάζει σαφώς στον πατέρα του. «Οικογενειακή υπόθεση», έγραψε η Μυρτώ Αλικάκη και ακόμα κι αν δεν το έγραφε οι ομοιότητες είναι αρκετές για να το συμπεράνουμε από μόνοι μας πώς αυτοί οι τέσσερις είναι οικογένεια πάνω από όλα.

 

Για την όμορφη σχέση που μοιράζεται με τον Πέτρο Λαγούτη, η Μυρτώ Αλικάκη είχε μιλήσει πρόσφατα στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα μεσάνυχτα» στον Alpha, τον σταθμό που φιλοξενεί και το «Τατουάζ», σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί. «Ήθελα όλη μου τη ζωή να γίνω μαμά. Με τον Πέτρο συναντηθήκαμε μέσω κοινών γνωστών. Ήταν ακόμη στη σχολή γιατί είχε γραφτεί μεγαλύτερος και εγώ είχα αποφοιτήσει. Νομίζω θα μου ήταν δύσκολο να είμαι με έναν άνθρωπο που να μην έχει καλλιτεχνική φλέβα. Μείναμε μαζί 11 χρόνια. Δεν είναι ότι δεν θέλουμε να πάρουμε διαζύγιο. Είναι κάτι που αρχικά το αμελήσαμε. Εμείς νιώθουμε σαν να το έχουμε πάρει. Δεν είναι ότι δεν θέλουμε. Κάθε άλλο. Είμαστε στα αλήθεια πολύ καλά μεταξύ μας», είχε πει και μόλις είδες και τα πειστήρια.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency