CELEBRITIES

Αλικάκη-Πυρπασόπουλος-Δρούκα: Τα “Υπέροχα πλάσματα” ξανά μαζί 10 χρόνια μετά

Τα Υπέροχα Πλάσματα είναι τρεις φίλοι-οικογένεια: το Μητσάκι, ο Μπίλυ και η Έλη (από το Νεφέλη), έλεγε η περιγραφή της σειράς της Μυρτώς Κοντοβά που έπαιξε στην τηλεόραση από το 2007 ως το 2008. Και η σέλφι που μοιράστηκαν το Μητσάκι, ο Μπίλυ και η Έλη, κατά κόσμον οι Μυρτώ Αλικάκη, Γιώργος Πυρπασόπουλος και Φαίδρα Δρούκα αποδεικνύουν ότι οι τρεις τους παραμένουν φίλοι - οικογένεια και στην αληθινή ζωή.

Κάτι ακόμα που φάνηκε, δεν μπορεί να μην το παρατήρησες, είναι πώς οι τρεις ηθοποιοί έχουν μείνει ίδιοι και απαράλλαχτοι στον χρόνο. Οι μόνες εμφανείς διαφορές είναι το μουστάκι του Γιώργου Πυρπασόπουλου και τα σκούρα μαλλιά της Μυρτώ Αλικάκη. Καθόλου παράξενο που οι διαδικτυακοί τους φίλοι γύρισαν ακριβώς 10 χρόνια πίσω στο χρόνο με το που τους είδαν.

 

«Πάλι μαζί!» έγραψε η Μυρτώ Αλικάκη που δημοσίευσε τη selfie τους με τα hashtags «Αδέλφια» και «Αδελφές ψυχές». Η βραδινή τους έξοδος, τα γέλια και η αγάπη που αποτυπώθηκε μεταξύ τους σε μία φωτογραφία έκανε πολλούς διαδικτυακούς τους φίλους να απαιτήσουν remake της σειράς εδώ και τώρα. Μήπως τώρα που ο Γιώργος Πυρπασόπουλος είναι ζεστός για το remake του «Λόγω Τιμής» να το σκεφτεί λίγο πιο έντονα και η Μυρτώ Κοντοβά;