CELEBRITIES

Αλικάκη και Λαγούτης στην πρώτη τους κοινή φωτογράφιση 8 χρόνια μετά το χωρισμό τους

NDP Photo Agency

Περισσότερο από μία δεκαετία μετά την τελευταία τους θεατρική συνεργασία η Μυρτώ Αλικάκη και ο Πέτρος Λαγούτης ετοιμάζονται να παίξουν μαζί στην παράσταση «Το πείραμα της διπλής σχισμής» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Με αυτή την αφορμή το πρώην ζευγάρι στη ζωή φωτογραφίζεται για πρώτη φορά μαζί για προσεχές τεύχος του περιοδικού Hello.

Η Μυρτώ Αλικάκη μοιράστηκε τα backstage στιγμιότυπα από την φωτογράφισή τους σε Insta Stories «προδίδοντας» το καλό κλίμα που υπάρχει πλέον στη σχέση τους 8 χρόνια μετά τον χωρισμό τους. Άλλωστε τους δυο τους ενώνουν για πάντα οι δύο γιοι τους, Δημήτρης και Γιωργής. Το πρώην ζευγάρι που χώρισε μετά από 11 χρόνια κοινής ζωής το 2010 δεν έχει πάρει διαζύγιο, όπως έχουν πει σε συνεντεύξεις τους ,αλλά έχουν καταφέρει να έχουν μια ισορροπημένη σχέση.

Instagram/myrtoalikaki_official

 

Η Μυρτώ Αλικάκη στην τελευταία της συνέντευξη στη Νέα Σελίδα είχε αναφερθεί στη νέα τους συνεργασία και την σχέση τους σήμερα. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και οι δύο που θα παίξουμε ξανά μαζί. Σε εμάς φαίνεται πολύ κανονικό, γιατί έχουμε εξαιρετική σχέση», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Σίγουρα όταν χωρίζεις περνάς μια δύσκολη φάση, αλλά την ξεπεράσαμε. Το πρώτο διάστημα προσπαθήσαμε να είμαστε πολιτισμένοι, αλλά επειδή μας συνέδεαν πολλά πράγματα, με κυριότερο την αγάπη για τα παιδιά μας, σταδιακά έφυγε ο πόνος, ηρεμήσαμε γιατί δεν υπάρχει πια η καθημερινή τριβή και εδώ και πολλά χρόνια έχουμε μια υπέροχη σχέση».

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency