CELEBRITIES

Συσσοβίτης – Γεωργούλης: Το reunion 17 χρόνια μετά το “Είσαι το ταίρι μου”

Μπορεί να μην το είχες συνειδητοποιήσει ως τώρα, και προς Θεού δε θέλω να σε σοκάρω εγώ, αλλά οφείλω να σου πω ότι έχουν περάσει 17 χρόνια από τότε που η σειρά «Είσαι το ταίρι μου», του Λευτέρη Παπαπέτρου, προβλήθηκε για πρώτη φορά στη μικρή οθόνη μέσα από τη συχνότητα του Mega. Η σειρά που μας χάρισε αλήστου μνήμης ατάκες, όπως «Ο Παναγιώτης είναι Φθιώτις» και «Έκαναν αυτή σημαιοφόρο; Ποιους είχε συμμαθητές; Τα στρουμφάκια;», προβλήθηκε τη σεζόν 2001- 2002 και ανάμεσα στα γερά χαρτιά της εκτός από το σενάριο και το δυνατό της κωμικό καστ, είχε και την γοητεία των Αλέκου Συσσοβίτη και Αλέξη Γεωργούλη για να κερδίσει το κοινό.

Ο Αλέκος Συσσοβίτης υποδύθηκε τον Νίκο Μπεζεντάκο, τον Έλληνα ομογενή της Αυστραλίας που αρραβωνιάστηκε τη Βίκυ (Κατερίνα Λέχου) η οποία με τη σειρά της έστειλε στη θέση της για να γνωρίσει την οικογένεια του Νίκου στην Ελλάδα τη Στέλλα (Βίκυ Σταυροπούλου) δημιουργώντας ένα τεράστιο μπέρδεμα και τον λόγο ύπαρξης του σεναρίου. Ο Αλέξης Γεωργούλης είναι ο ατίθασος και μοιραίος Σωτήρης Μπεζεντάκος, αδερφός του Νίκου, ο οποίος ερωτεύεται πραγματικά με την Στέλλα και χάνεται μαζί της προς άγνωστο προορισμό στο τέλος της σειράς.

Τα δύο τηλεοπτικά αδέρφια παραμένουν πολύ γοητευτικά 17 χρόνια μετά, όπως φάνηκε από μία selfie που μοιράστηκαν την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου. Οι δύο ηθοποιοί συναντήθηκαν στο bar theatre Faust που διατηρεί ο Αλέκος Συσσοβίτης στο κέντρο της Αθήνας και μοιράστηκαν τη στιγμή με τους διαδικτυακούς φίλους τους. «17 χρόνια μετά. Αδέλφια» έγραψε ο Αλέκος Συσσοβίτης ενώ σε μία ακόμα φωτογραφία τους μαζί και με τον σκηνοθέτη Σωτήρη Καραμεσίνη σχολίασε: «Πάντα φίλοι. Χρόνια σας πολλά από το Faust». Την φωτογραφία τους ανέβασε σε Insta Story και ο Αλέξης Γεωργούλης ο οποίος σχολίασε: «Βίκυ… Αφοί Μπεζεντάκου, 17 χρόνια μετά».

View this post on Instagram

17 χρόνια μετά. Brothers!

A post shared by Alekos Syssovitis (@syssovitis) on

Μάλιστα τη φωτογραφία τους σχολίασε και η συμπρωταγωνίστρια τους στη σειρά, Σοφία Βογιατζάκη, που υποδύθηκε την κολλητή της Στέλλας, Τούλα, που ήξερε τα πάντα για τα κρυφά ειδύλλια και τα μυστήρια της σειράς. «Πω πω τι ωραία…!!! Τα πιο γλυκά φιλιά μου και στους δύο σας!!!»,΄σημείωσε η ηθοποιός μπαίνοντας κι εκείνη με τη σειρά της στο νοσταλγικό κλίμα της φωτογραφίας. Κι εμείς στο ίδιο κλίμα μπήκαμε, μην αμφιβάλλεις στιγμή γι’ αυτό.