CELEBRITIES

Στο ίδιο θέατρο Μαραβέγιας – Σωτηροπούλου – Γεωργούλης. Ο θερμός χαιρετισμός των δύο ανδρών

ndp

Η πρεμιέρα της παράστασης του Νίκου Μουτσινά, Βερβερίτσα, στο θέατρο Βρετάνια, έφερε στις σειρές της πλατείας πολλούς καλλιτέχνες. Ανάμεσά τους και το πολύ ερωτευμένο ζευγάρι που αποτελούν ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου. Το ζευγάρι κάθισε στη σειρά που του υπέδειξαν και έπιασε μάλιστα την κουβέντα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που καθόταν μπροστά του. Έλα μου όμως που τον παρουσιαστή ήθελε να τον χαιρετήσει και ο Αλέξης Γεωργούλης. Η τέχνη, και πιθανώς και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ενώνει τους ανθρώπους, και υπάρχουν και αποδείξεις γι' αυτό.

ndp

NDP Photo Agency

Αν και δεν το είχαν παραδεχτεί ποτέ επισήμως η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Αλέξης Γεωργούλης υπήρξαν ζευγάρι, ενώ πρόσφατα συμπρωταγωνίστησαν στην ταινία Everything Is Wonderful. Και παρόλο που η Τόνια δεν σηκώθηκε να χαιρετίσει τον Αλέξη, το έκανε ο νυν σύντροφός της ο οποίος χαιρέτησε θερμά τον ηθοποιό.

Οι φωτογράφοι ήταν βέβαια εκεί και τράβηξαν καρέ καρέ τις σκηνές με τον Αλέξη Γεωργούλη σε πρώτο πλάνο και το ζευγάρι να κοιτάζει πότε εκείνον και πότε αλλού. Φυσικά δεν παρέλειψαν να απαθανατίσουν και τον χαιρετισμό των δύο ανδρών .

ndp

NDP Photo Agency

ndp

NDP Photo Agency

ndp

NDP Photo Agency

Ndp

NDP Photo Agency

ndp

NDP Photo Agency

ndp

NDP Photo Agency

Ο Αλέξης Γεωργούλης πέρσι είχε κληθεί on camera να σχολιάσει τη σχέση της ηθοποιού και του τραγουδιστή και είχε αποφύγει διακριτικά να το κάνει. «Αρχίσαμε… Μήπως πρέπει να ρωτήσεις τα άτομα που είναι άμεσα συνδεδεμένα με αυτό; Δεν είναι δικό μου θέμα! Δεν απευθύνεται σε μένα η ερώτηση! Θέλετε να πούμε κάτι άλλο;», είχε πει χαρακτηριστικά και όπως είδες η αμηχανία δεν είναι χαρακτηριστικό του ούτε στις δηλώσεις του ούτε και στις live συναντήσεις.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency