CELEBRITIES

Ο Αλέξης Γεωργούλης στην Ευρωβουλή. Ποιοι διάσημοι έμειναν εκτός;

NDP Photo Agency

Μπορεί να ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στις Ευρωεκλογές τελευταία στιγμή, μπορεί να μην πρόλαβε να ριχτεί με πάθος στον προεκλογικό αγώνα αλλά παρόλα αυτά τα κατάφερε μια χαρά. Ο λόγος για τον Αλέξη Γεωργούλη, που μέχρι στιγμής είναι ανάμεσα στους πέντε ευρωβουλευτές που θα εκλέξει ο ΣΥΡΙΖΑ. Λογικό αν σκεφτεί κανείς πως ο Αλέξης Γεωργούλης φέτος όπου και να συμμετείχε γνώρισε την επιτυχία, από το "Your Face Sounds Familiar", στο ρόλο του στην παράσταση «Ζητείται Ψεύτης» και τώρα στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Άλλοι όμως διάσημοι δεν είχαν την ίδια τύχη με εκείνον στις εκλογές.

Διάβασε κι αυτό: Πέτρος Κωστόπουλος – Βασίλης Κικίλιας στο ίδιο εκλογικό πάνελ. Κάποιος στον ΑΝΤ1 έχει χιούμορ

Η Ραλλία Χρηστίδου, που επίσης συμμετείχε στο Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ δεν εκλέγεται όπως επίσης και η Λυδία Κονιόρδου, ενώ η Σεμίνα Διγενή που συμμετείχε στις Ευρωεκλογές με το ΚΚΕ, αν και είναι τρίτη σε σταυρούς, επίσης δεν εκλέγεται. Το ίδιο φυσικά συμβαίνει με τον Ηλία Ψινάκη που στην πρώτη του προσπάθεια να συμμετέχει στις ευρωεκλογές με δικό του κόμμα, απέτυχε παταγωδώς, αλλά και τον Κώστα Σόμμερ που συμμετείχε ως υποψήφιος της «Ένωσης Κεντρώων».

Τα αποτελέσματα σχολίασε η ομάδα της εκπομπής «Η φωλιά των Κου Κου».

1 

Διάσημοι υποψήφιοι υπήρχαν και στα ψηφοδέλτια των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών της χώρας. Και παρόλο που είναι πολύ νωρίς ακόμα για να καταμετρηθούν όλοι οι σταυροί των υποψηφίων, ξέρουμε ήδη πώς ο Απόστολος Γκλέτσος που ήταν υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, περνάει στον 2ο γύρο των εκλογών, αλλά και πως ο Γιάννης Βούρος προηγείται στη μάχη για το Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, και περνά άνετα κι εκείνος στο 2ο γύρο.

Καλή επιτυχία και καλά ξεμπερδέματα να ευχηθούμε.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency