CELEBRITIES

Αλέξης Γεωργούλης: Τα σοβαρά τροχαία και το δημόσιο μήνυμα στον Μάρκο Σεφερλή

Φέτος είναι η χρονιά του Αλέξη Γεωργούλη. Ο ηθοποιός που συμμετείχε στη βρετανική σειρά "The Durrels", φέτος εμφανίζεται στην ελληνική τηλεόραση, ως κριτής στο show μεταμορφώσεων του ANT1 "Your Face Sounds Familiar" και προσεχώς στο θέατρο αφού θα αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην παράσταση «Ζητείται ψεύτης» μετά την αποχώρηση του Μάρκου Σεφερλή. Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου "The 2Night Show" και μίλησε για τα 20 χρόνια πορείας τους στον χώρο, τον μεγάλο έρωτα της ζωής του, τα σοβαρά τροχαία που λίγο έλειψε να του κοστίσουν τη ζωή και τον Μάρκο Σεφερλή.

Κεφάλαιο έρωτας

Ο Αλέξης που μέσα σε πολύ λίγο καιρό από όταν μπήκε ως Σωτήρης στο «Είσαι το ταίρι μου» στη ζωή μας, έγινε ο νούμερο ένα ζεν πρεμιέ της Ελλάδας είχε ζήσει λίγα χρόνια πριν όσο σπούδαζε στη Θεσσαλονίκη για να γίνει πολιτικός μηχανικός τον μεγάλο έρωτα και την μεγάλη ερωτική απογοήτευση επίσης. «Στη Θεσσαλονίκη έφαγα και τη μεγάλη σφαλιάρα της καψούρας. Την λένε Ιουλία. Λαρισσαία ήταν και πήγαμε στη Θεσσαλονίκη μαζί και εκεί τα σπάσαμε. Ήμασταν από το σχολείο μαζί, φάγαμε και ένα χρόνο στη Λάρισσα και έναν στην Θεσσαλονίκη. Τώρα είναι στη Βοστόνη νομίζω. Ίσως γι’ αυτό το λόγο δεν έχω κάνει οικογένεια, λέω “αφού έκανε οικογένεια η γυναίκα της ζωής μου γιατί να κάνω εγώ;”» είπε γελώντας ο Αλέξης Γεωργούλης.

«Ακόμα και τώρα την απόρριψη αν δεν είναι δικαιολογημένη με διαλύει. Δεν μπορώ να σκεφτώ, δεν μπορώ να κάνω τίποτα», είπε ο ηθοποιός ο οποίος ξεκαθάρισε πώς δεν θεωρεί την απιστία παράπτωμα.

Τα σοβαρά τροχαία

«Είχα δύο τροχαία με μηχανή που έφτασα κοντά στο θάνατο», είπε αρχικά ο ηθοποιός και συνέχισε την περιγραφή: «Το ένα ήταν όταν κάναμε το “Είσαι το ταίρι μου”. Συνέβη στην Νέα Ερυθραία, στην προέκταση της Κηφισίας. Ήταν όλα τα αμάξια σταματημένα, περνούσα ανάμεσα και εμβόλισα ένα φορτηγάκι, εγώ έφταιγα. Ο γιατρός μου είπε ότι αν δεν ήμουν στην Ερυθραία και ήμουν αλλού, με τη κίνηση που υπήρχε, δεν θα την κάναμε τη συζήτηση αυτή. Είχα εσωτερική αιμορραγία χωρίς να το ξέρω. Πήγα για ακτινογραφία και στο νοσοκομείο καταρρέω. Με φορείο με πήγαν για υπέρηχο. Είδε η νοσοκόμα ότι κάτι συμβαίνει και αμέσως πήγαν να με βάλουν στο χειρουργείο. Εκείνη τη στιγμή ήρθε ένας άνθρωπος από την παραγωγή στο ΚΑΤ και είπε ότι επειδή έχω ιδιωτική ασφάλιση να με πάνε σε ένα καλύτερο νοσοκομείο. Και του είπε ο γιατρός ότι “τον προλαβαίνουμε δεν τον προλαβαίνουμε και θέλετε να τον πάτε άλλου;”», περιέγραψε ο Αλέξης Γεωργούλης.

Για το δεύτερο ατύχημα που είχε, αποκάλυψε: «Στο δεύτερο ατύχημα είχα χτυπήσει με τη μούρη και γι’ αυτό έχω στραπατσαρισμένη μύτη. Έσπασα τη μεσαία ακίδα στον πρώτο αυχενικό που είναι τετραπληγία αυτό. Φορούσα κράνος και γι’ αυτό σώθηκα. Στην πρώτη δεν φορούσα. Είχε διαλυθεί η μύτη, είχε κοπεί ο στερνοκλειδομαστοειδής και κάποιες άλλες εκδορές, αλλά ήταν σαν να πήγε να με αποκεφαλίσει το κράνος. Ευτυχώς δεν μου έχουν αφήσει κουσούρια».

Το μήνυμα στον Μάρκο Σεφερλή

Οι στίχοι «τηλεφώνησέ μου, ίσως να σου βγει σε καλό» θα μπορούσαν να περιγράψουν αυτό που θέλει ουσιαστικά να πει ο Αλέξης Γεωργούλης στον Μάρκο Σεφερλή τον οποίο αντικατέστησε στην παράσταση «Ζητείται ψεύτης» που θα ανέβει στο Θέατρο Παλλάς.  Η αποχώρηση του Μάρκου Σεφερλή από τον θίασο είχε γίνει επεισοδιακά με τον ηθοποιό και τις Θεατρικές Σκηνές να ανταλλάσσουν δελτία Τύπου και σκληρές ανακοινώσεις.

«Όταν υπάρχουν διαξιφισμοί που πατάνε πάνω σε λάσπες δεν είναι ωραίο να τα επικοινωνείς, ειδικά άμα έχουν περάσει κιόλας. Δεν έχω βρεθεί με τον Μάρκο. Έχω ζητήσει το τηλέφωνό του για να τον πάρω και να συζητήσουμε για να μην φαίνεται ότι… φύγε εσύ, έλα εσύ και σαν να τον παραγκωνίζω, που δεν υφίσταται κάτι τέτοιο. Αλλά λόγω του όλου ντόρου και ίσως και της αρνητικής ενέργειας που μπορεί να υπάρχει, θα του μιλήσω κάποια στιγμή, πριν την πρεμιέρα. Ελπίζω να θέλει να μου μιλήσει κι αυτός» είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Γεωργούλης και κατέληξε στέλνοντας το μήνυμά του: «Αν μας ακούει ο Μάρκος να ξέρει ότι συνάντησα κάποιον από τους συνεργάτες του και πήρα το τηλέφωνό σου, θα σε πάρω τηλέφωνο, αλλιώς πάρε με εσύ άμα μπορείς να βρεις το δικό μου τηλέφωνο».