CELEBRITIES

Αλέξης Γεωργούλης: Ο ρόλος που του είχε προταθεί στις “Άγριες Μέλισσες” και ο λόγος που αρνήθηκε

Οι «Άγριες Μέλισσες» αναδεικνύονται στη σειρά φαινόμενο της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Ένα καστ υψηλών αξιώσεων και μία πολύ ακριβή παραγωγή έχουν συνθέσει μαζί με το πρωτότυπο σενάριο της σειράς, μία τηλεοπτική δουλειά που έχει μεγάλη ανταπόκριση στο κοινό. Και μετά τον Γιάννη Φέρτη που αν και είχε συμφωνήσει ότι θα είναι στη σειρά δεν τα κατάφερε και την Κατερίνα Λέχου που είχε δεχθεί πρόταση να βρίσκεται στο καστ, αλλά την απέρριψε λόγω άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων, έρχεται τώρα και ο Αλέξης Γεωργούλης να κάνει μια ανάλογη αποκάλυψη.

Διάβασε επίσης: Ο Αλέξης Γεωργούλης κατέθεσε ερώτηση στην Κομισιόν για το FaceApp. Αποφασίστε. Χοροπηδητά ή δουλειά;

Ο Αλέξης Γεωργούλης έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στον ρόλο του Ευρωβουλευτή πλέον στο Πρωινό και τον Άρη Καβατζίκη. Ο ηθοποιός μίλησε για το έργο που προσπαθεί να προωθήσει για την προσβασιμότητα αναπήρων ατόμων στην τέχνη και τους χώρους της τέχνης, αλλά παρεμπιπτόντως μίλησε και για τις «Άγριες Μέλισσες» και την πρόταση που του είχε γίνει να βρίσκεται κι εκείνος στο καστ της αγαπημένης σειράς για φέτος του τηλεοπτικού κοινού.

«Μου είχε γίνει πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες αλλά δεν μπορούσα να είμαι, αλλά δεν μπορούσα να είμαι σε αυτό, υπήρχαν τεχνικοί λόγοι, δεν υπήρχε κανένας καλλιτεχνικός λόγος να αρνηθώ, αλλά οι τεχνικοί λόγοι όταν κάπου σου βάζουν φρένο πρέπει να το αποδεχτείς. Ζηλεύω λίγο το χωριό των Άγριων Μελισσών», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Γεωργούλης στον δημοσιογράφο, ο οποίος στη συνέχεια αποκάλυψε ότι ο Αλέξης Γεωργούλης θα υποδυόταν τον ρόλο του δασκάλου τον οποίο τώρα ενσαρκώνει ο Δημήτρης Γκοτζόπουλος. Ο ηθοποιός, ωστόσο, θα είναι στο Your Face Sounds Familiar. «Τεχνικά μπορώ να είμαι, συναισθηματικά θέλω να είμαι, δεν έχω λόγους να πω “όχι”, έχω λόγους να πω “ναι”. Άρα θα γίνει. Κάναμε κάποιες συζητήσεις» σημείωσε ο Αλέξης Γεωργούλης για το φιλανθρωπικό show μεταμορφώσεων του ΑΝΤ1.

Ωστόσο δεν είναι η καλλιτεχνική δουλειά που του λείπει περισσότερο από την Ελλάδα, αλλά μία γυναίκα. «Η γυναίκα που μου λείπει περισσότερο από την Ελλάδα, είναι η μαμά μου. Έχω την αίσθηση επειδή ταξιδεύω πάρα πολύ συχνά στην Ελλάδα αλλά δεν προλαβαίνω να πάω στη Λάρισσα να τη δω, ότι είμαι στην Ελλάδα και δεν μπορώ να τη δω», σημείωσε ο Ευρωβουλευτής και ηθοποιός.