Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Όσα δήλωσε στο Πρω1νό για το χωρισμό του

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μιλάει για το χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης δεν συνηθίζει να μιλάει για την προσωπική του ζωή, ωστόσο το πρωί της Πέμπτης αποφάσισε να το κάνει, καθώς ήθελε να βάλει ένα τέλος στα σενάρια που ακούγονταν σχετικά με το χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, με την οποία ήταν έτοιμος να παντρευτεί.

''Προσπαθώ να διαχειριστώ την προσωπική μου ζωή μέσα σε όλο αυτό που ζω σε αυτή τη δουλειά- είναι μια δουλειά εξωστρεφής και τα πράγματα, λίγο έως πολύ, μαθαίνονται. Άλλα λιγότερο, άλλα περισσότερο. Δεν κρύφτηκα ποτέ στη ζωή μου, δεν είμαι ένας άνθρωπος, ο οποίος απέφευγα το οτιδήποτε, και σε αυτό ήμουν τίμιος. Γενικά, συνειδητοποίησα αρκετά πράγματα από αυτό το γεγονός σε σχέση με αυτό το πράγμα που λέγεται γύρω από τη δουλειά. Αλλά αυτό είναι ένα άλλο κομμάτι. Ήθελα να καταλήξω στο εξής, αυτό που συνέβη, έγινε, και πρέπει να το αντιμετωπίσω. Όταν, λοιπόν, είσαι ένας άνθρωπος, είσαι εξωστρεφής, γιατί έτσι είναι ο χαρακτήρας μου δεν έχω πρόβλημα να μιλήσω για κάποια πράγματα, γιατί είναι γνωστά, αλλά μέχρι εκεί. Όχι πολλές- πολλές λεπτομέρειες, σε αυτό είμαι φειδωλός, όσο μπορώ'' είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια σχετικά με όσα ειπώθηκαν μετά το χωρισμό του.

Δες αναλυτικά τις δηλώσεις του στο βίντεο που ακολουθεί.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ