CELEBRITIES

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος διαψεύδει ότι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

NDP Photo Agency

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στην εκπομπή «Φτιάξε Καφέ Να Σ'τα Πω», το πρωί της Τρίτης ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος ένιωσε έντονη δυσφορία και ζήτησε αμέσως από την κόρη του, Μαρία Ελένη, να τον πάει στο νοσοκομείο. 

Ο ποινικολόγος μεταφέρθηκε από τη Μαρία Ελένη σε ιδιωτική κλινική στα βόρεια προάστια, όπου και υποβλήθηκε σε πλήρη έλεγχο και εξετάσεις. Αποχώρησε αργά το απόγευμα, αφού οι γιατροί έκριναν πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. «Τέλος καλό, όλα καλά, δεν έχω να πω τίποτα άλλο», δήλωσε η Μαρία Ελένη, η οποία μία λαχτάρα την πήρε. Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, η Νατάσα Καλογρίδη ήταν ενήμερη από την πρώτη στιγμή για το περιστατικό και πως όταν συνέβη ήταν σε επαγγελματικό ραντεβού για το διαδικτυακό της κανάλι.

Ωστόσο, λίγες ώρες αφότου η είδηση είδε το φως της δημοσιότητας, ο ίδιος ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος διαψεύδει ότι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Όπως αναφέρει η ανακοίνωσή του:

«Διαμαρτύρομαι για όσα ελέγχθηκαν και εγράφησαν από ορισμένους δημοσιογράφους σχετικά με τη χθεσινή μου επίσκεψη στο Νοσοκομείο “ΥΓΕΙΑ”. Επρόκειτο περί προγραμματισμένων συναντήσεων και δεν επιτρέπω σε κανέναν να αναφέρεται ή να σχολιάζει καθ’ οιονδήποτε τρόπο, θέματα που αφορούν τα προσωπικά μου δεδομένα τα οποία προστατεύονται εκ του νόμου. Ζητώ δε αποκατάσταση».

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency