CELEBRITIES

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είναι η πιο ακομπλεξάριστη παρουσία στο Instagram

Instagram/Alexandrapaleologou

Η 51χρονη Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μοιράστηκε μία φωτογραφία της από την παραλία στο Instagram και ξαφνικά τα «κλαπ, κλαπ, κλαπ» μου ακούστηκαν σε όλο το γραφείο. Πριν αναρωτηθείς θα σου εξηγήσω γιατί.

Διάβασε κι αυτό: Η Ελένη Φουρέιρα χορεύει στην πισίνα το τραγούδι της “Loquita” κι εσύ κοίτα με προσοχή

Σε μια εποχή όπου όλοι μιλάμε για τις πλασματικές εικόνες που δημιουργούν τα social media και τα φίλτρα τους για τους ανθρώπους είναι πραγματικά ανακουφιστικό να βλέπεις κάποιους ανθρώπους να μην υποκύπτουν στην τρέλα της εικονικής βελτίωσης της εικόνας τους, να ποστάρουν τον εαυτό τους ακριβώς όπως δείχνει με μόνο τους «όπλο» ενίοτε τη σωστή πόζα και το σωστό φως. Στην παραπάνω κατηγορία ανθρώπων ανήκει αδιαμφισβήτητα η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Η 51χρονη ηθοποιός συχνά μοιράζεται στο Instagram φωτογραφίες της στις οποίες ποζάρει χωρίς μακιγιάζ και τις οποίες δεν επεξεργάζεται με κάποιο φίλτρο. Αυτό επανέλαβε και πρόσφατα με μία φωτογραφία της στην παραλία κάτω από τον ήλιο του μεσημεριού. «Αγαπάμε τις ατέλειές μας» έγραψε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στην φωτογραφία της από την παραλία της Κρήτης όπου βρισκόταν. Κι έπειτα πήρε τα βατραχοπέδιλά της, το φουσκωτό της στρώμα, συμπλήρωσε στο σχόλιο της «Για πάντα παιδιά» και βούτηξε στη θάλασσα.

Η ηθοποιός που έχει η ίδια αποκαλύψει την ηλικία της σε συνεντεύξεις της όταν έχει ελεύθερο χρόνο γυμνάζεται κάνοντας γιόγκα ενώ αγαπά να αφιερώνει χρόνο στους φίλους και την οικογένειά της. Κάπως έτσι διατηρεί το χαμόγελό της, την αισιοδοξία της και την παιδικότητά της. Τελευταία δημοσιεύματα θέλουν και τον έρωτα να παίζει τον ρόλο του στην θετική της διάθεση, αφού είναι ζευγάρι με τον Σωτήρη Χατζάκη. «Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Αυτό είναι που μπορώ να σου πω. Θέλω να προφυλάξω την προσωπική μου ζωή όσο γίνεται, από την άλλη ξέρω ότι αν είσαι αναγνωρίσιμος κάποια στιγμή θα βγει. Ας βγει, δεν έχω θέμα. Από τη στιγμή που ισχύει κάτι και είμαστε καλά, δεν έχουμε κανένα λόγο να το κρύψουμε. Δεν έχω σκεφτεί το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου, αλλά δεν αποκλείω τίποτα σε αυτή τη ζωή», είχε πει σε συνέντευξή της.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Alexandrapaleologou