CELEBRITIES

7 στιγμιότυπα από το Instagram της Αλέκας Καμηλά που μας κάνουν να την αγαπάμε ακόμα παραπάνω

Instagram/alekakamila

Η Αλέκα Καμηλά μπορεί να έχει φύγει οριστικά από την Ελλάδα και να ζει με βάση της την Καλιφόρνια, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο σύζυγός της Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς, αλλά η Ελλάδα την ακολουθεί όπου κι αν πάει. Κι όπου βλέπεις Ελλάδα, βάλε τους Έλληνες ακολουθούς της στο Instagram, βάλε κι εμάς σε αυτούς. Ανάμεσα στις τόσες της στιγμές είναι κάποιες που ξεχωρίζουν, κάποιες που μας έκαναν να θυμηθούμε γιατί λείπει η δυναμική της προσωπικότητα απο την ελληνική τηλεόραση, άλλες που μας «έκοψαν την ανάσα» με τις αναλογίες της και άλλες αρκούντως συγκινητικές. Τις συγκεντρώσαμε εδώ για να τις χαζέψουμε μαζί σου αυτό το πρωινό του Σαββάτου.

Διάβασε επίσης: Σε ποιον μοιάζει η κόρη της Αλέκας Καμηλά; Η εικόνα Mila-ει από μόνη της

Μία φορά μοντέλο, για πάντα μοντέλο

Οι ανέμελες καλοκαιρινές της στιγμές περιλαμβάνουν μαύρισμα, βουτιές και μαγιό που αποκαλύπτουν ότι το παρελθόν της ως μοντέλο δεν ήταν ένα διόλου τυχαίο γεγονός. Η Αλέκα Καμηλά διατηρεί μέχρι σήμερα μία από τις πιο καλλίγραμμες σιλουέτες που έχουμε δει.

 

Πίσω στα μέρη της

Bonus plus εντυπωσιασμού, είναι αυτό που συμβαίνει κάθε καλοκαίρι που η Αλέκα Καμηλά επισκέπτεται την Ελλάδα. Όπου και να ποζάρει ο ήλιος τη φωτίζει τόσο καλά που οι φωτογραφίες της θα μπορούσαν να αποτελούν διαφημιστική καμπάνια για τον τουρισμό της χώρας.

 

Η χαρά της ζωής

Αυτό που ξεχωρίζει στην Αλέκα Καμηλά είναι η ακόρεστη όρεξή της για τη ζωή. Η Αλέκα Καμηλά είναι σχεδόν μόνιμα χαμογελαστή και μας δείχνει το λόγο συχνά πυκνά στο Instagram της. Δε διστάζει να γίνει παιδί για λίγο και να χορέψει ακόμα και σαν ρομπότ με τις φίλες της.

 

Η Αλέκα μαμά

Αδιαμφισβήτητα ένα τεράστιο κεφάλαιο στη ζωή της είναι τα παιδιά της, Μίλα, Μαξ και Αντρί. Η ίδια συχνά μοιράζεται τις καθημερινές της στιγμές μαζί τους και από τα πλατιά τους χαμόγελα καταλαβαίνεις ότι η σχέση τους είναι ζεστή σαν τον Καλιφορνέζικο ήλιο.

 

Ο έρωτας με τον σύζυγό της

«15 χρόνια γάμου… 3 παιδιά και… οι αριθμοί δεν μετράνε» είχε γράψει στην επέτειο του γάμου της με τον Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς η Αλέκα Καμηλά. Το μοντέλο έχει αποκαλύψει πως έμεινε έγκυος στο τρίτο ραντεβού τους, ακολούθησε το ένστικτό της και τον άνθρωπο τον οποίο ερωτεύτηκε και όταν μετακόμισαν οικογενειακώς στις ΗΠΑ, τότε ήταν που ουσιαστικά γνωρίστηκαν από την αρχή. Κάπως έτσι ο έρωτάς τους παραμένει άσβεστος μέχρι σήμερα.

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Alekakamila