CELEBRITIES

Άκης Πετρετζίκης: Στην παραλία με τη νέα του σύντροφο Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου

Instagram/Foteini_papaleon

Το Instagram ήταν το μέσο κοινωνικής δικτύωσης που αποκάλυψε την σχέση του γνωστού σεφ Άκη Πετρετζίκη με την 24χρονη Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου, το κορίτσι που το 2004 έγινε γνωστό σε όλο τον κόσμο ως εκείνο που έσβησε την Ολυμπιακή Φλόγα στην τελετή λήξης των αγώνων που διοργανώθηκαν στην Αθήνα. Το Instagram παραμένει το μέσο χάρη στο οποίο παρακολουθούμε τις ανέμελες καλοκαιρινές στιγμές του ζευγαριού.

Η Φωτεινή μετά την πρώτη φωτογραφία που μοιράστηκε με τον σεφ σύντροφό της από τις διακοπές τους στο Ιόνιο με πιο πρόσφατη μία που τους δείχνει μαζί στην παραλία. Η Φωτεινή δεν σχολίασε κάτι στη φωτογραφία τους παρά τη συνόδευσε με δύο emoji, αλλά τα χαρούμενα βλέμματα και των δύο τα λένε όλα.

A post shared by Foteini A. Papaleonidopoulou (@foteini_papaleon) on

 

Να σου θυμίσουμε πώς η Φωτεινή σπουδάζει Μοριακή Βιολογία που ήταν το όνειρό της ήδη από την εφηβεία της όπως είχε εξομολογηθεί η ίδια πριν από λίγους μήνες ως καλεσμένη στην εκπομπή Tatiana Live. Η ίδια είχε μιλήσει και για την εμπειρία του να μεγαλώνει στα Παιδικά Χωριά SOS.

«Από μικρή έλεγα ότι θα γίνω γιατρός για να σώσω τα παιδάκια στην Αφρική και να βρω το φάρμακο του καρκίνου. Αργότερα, στο γυμνάσιο, μου άρεσε η Βιολογία και άρχισα να φαντάζομαι τον εαυτό μου ως επιστήμονα. Έτσι θα μου δινόταν η ευκαιρία να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα, που είναι να εργαστώ σε κάτι που θα μπορέσω να προσφέρω στην κοινωνία», είχε πεί.

«Αντιμετώπισα με ωριμότητα αυτήν την αλλαγή. Δεν έπαυα να είμαι ένα μικρό παιδάκι και τα συναισθήματα υπερτερούσαν της λογικής. Παρόλα αυτά τα χωριά SOS έχουν τη δυνατότητα να στηρίξουν τα παιδιά σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Κάποια στιγμή έρχεται ο καιρός που ξεπερνάς τη δυσκολία και κοιτάς το μέλλον», συμπλήρωνε η Φωτεινή για τα παιδικά της χρόνια.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Foteini_Papaleon