CELEBRITIES

Γιάννης Κουκουράκης: Ο Κωνσταντής από τις Άγριες Μέλισσες κάποτε έλιωνε σαν μέλι για την Καίτη Γαρμπή

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, "The 2Night Show", βρέθηκε καλεσμένος ο Γιάννης Κουκουράκης. Ο ηθοποιός που υποδύεται τον "Κωνσταντή" στη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Μεταξύ άλλων ο Γιάννης Κουκουράκης μίλησε για τις 7 οντισιόν που πέρασε για να πάρει το ρόλο στη σειρά του ΑΝΤ1, το γεγονός ότι δεν κοίταζε όσο τον κούρευαν και τον ξύριζαν στο σετ, την Κρήτη από όπου κατάγεται αλλά και τον πρώτο μεγάλο έρωτα της ζωής του.

Δεν ήταν κάποια συμμαθήτρια, δεν ήταν κάποια γειτονοπούλα. Ο πρώτος μεγάλος έρωτας του Γιάννη Κουκουράκη ήταν η Καίτη Γαρμπή. «Ήμουν πάρα πολύ ερωτευμένος με την Καίτη Γαρμπή. Ήταν ο πρώτος μου μεγάλος έρωτας. Έκοβα φλέβα, άκουγα Καίτη Γαρμπή κι έλιωνα. Στην Πέμπτη δημοτικού με έπιασε τρελός έρωτας, στην έκτη συνεχίστηκε και στην πρώτη γυμνασίου μαθαίνω ότι παντρεύεται τον Διονύση Σχοινά και μου καταστράφηκε το σύμπαν. Πολύ πληγώθηκα. Δεν την έχω γνωρίσει ποτέ», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Κουκουράκης και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε να του δώσει την ευκαιρία να της εκφράσει ετεροχρονισμένα τον έρωτά του τηλεφωνικά.

Όταν βέβαια η Καίτη Γαρμπή ρώτησε και έμαθε πόσων χρονών ήταν ο ηθοποιός τότε που την είχε ερωτευτεί είπε με χιούμορ: «Για να με προσβάλλετε με πήρατε τηλέφωνο;» και κλείνοντας του υποσχέθηκε να πάει να τον δει στο θέατρο, καθώς ο Γιάννης Κουκουράκης πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει… Να σηκώσει το χέρι του» στο θέατρο ΗΒΗ.

«Τότε είχε βγει το “Ατόφιο χρυσάφι” και είχα πάθει πλάκα με το εξώφυλλο. Ξέρεις, η Καιτάρα με μαλλί, με μίνι, είχα πάθει έρωτα, είχα τρελαθεί», κατέληξε ο Γιάννης Κουκουράκης αφού έλαβε τέλος το τηλεφώνημα.

Σε ό,τι αφορά τη σειρά του ΑΝΤ1, ο Γιάννης Κουκουράκης είπε: «Πέρασα εφτά φορές από οντισιόν, νομίζω μόνο εγώ και η Μαρία Κίτσου πήγαμε τόσες φορές. Μπορεί να ήθελαν να σιγουρευτούν περισσότερο για εμάς, μπορεί να κοίταζαν κι άλλα άτομα, δεν ξέρω. Την πρώτη φορά που με κάλεσαν διάβασα δύο διαφορετικούς ρόλους, ο ένας ήταν ο Κωνσταντής και ο άλλος νομίζω ήταν ο Νικηφόρος, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Από τη δεύτερη φορά, όμως, και μετά ήμουν για τον Κωνσταντή. Η ομάδα με την οποία μίλησα ήταν τόσο σοβαρή και τόσο στοχευμένη σε αυτό που θέλουν να πετύχουν, οπότε μου έδωσε μια σιγουριά ότι εδώ δεν πάμε να κάνουμε μια ξεπέτα, πάμε να κάνουμε κάτι σοβαρό».

 

«Στην αρχή ο ρόλος του Κωνσταντή μου φαινόταν απλά “κακός”, αλλά μετά κατάλαβα ότι του λείπει η αγάπη από την οικογένειά του. Εγώ θα ήθελα ο Κωνσταντής να ξεσπάσει, αλλά δεν γνωρίζω αν θα γίνει», συμπλήρωσε ο Γιάννης Κουκουράκης ενώ για την αλλαγή που έφερε ο ρόλος στην εμφάνισή του τόνισε: «Όταν πήρα το ρόλο μου ζήτησαν να κόψω μαλλιά και μούσια. Το πιο σοκαριστικό ήταν ότι έπρεπε να αφήσω μουστάκι. Στο πρώτο γύρισμα με κούρεψαν και με ξύρισαν. Έβγαλα τους φακούς επαφής για να μη βλέπω τίποτα».