CELEBRITIES

Η Αγγελική Ηλιάδη παραδέχτηκε τον χωρισμό της από τον Σάββα Γκέντσογλου

NDP Photo Agency

Δύο μόνο εβδομάδες αφού υποβλήθηκε σε επέμβαση για αφαίρεση όγκου στη μήτρα η Αγγελική Ηλιάδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα Μεσάνυχτα» όπου εκτός από την περιπέτεια της υγείας της, παραδέχτηκε πρώτη φορά, κι ενώ είχαν κυκλοφορήσει τόσα και τόσα σχετικά δημοσιεύματα, τον χωρισμό της από τον πατέρα του 4χρονου γιου της Βασίλη, Σάββα Γκέντσογλου. «Τώρα δεν είμαστε μαζί με τον Σάββα. Δεν είναι πολύ μεγάλο το χρονικό διάστημα που έχουμε χωρίσει, αλλά θεωρώ πως ήταν μια απόφαση που έπρεπε να την πάρω για το καλό όλων. Βεβαίως δεν είναι ευχάριστο γιατί υπάρχουν και δύο παιδιά, αλλά δυστυχώς έπρεπε να γίνει» είπε η Αγγελική Ηλιάδη που μαζί με τον Σάββα Γκέντσογλου μεγάλωνε και τον πρωτότοκο γιο της, τον 14χρονο σήμερα Μπάμπη Λαζαρίδη.

Στην ερώτηση της Ελεονώρας Μελέτη για το διάστημα το οποίο ως ζευγάρι η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής, που τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται σε ομάδες του εξωτερικού, πέρασαν κρίση στη σχέση τους, η Αγγελική Ηλιάδη διευκρίνισε: Αυτό συνέβαινε κατά καιρούς λόγω της απόστασης. Εγώ είμαι πολύ αυστηρή σε αυτό το θέμα και έλεγα μάλιστα στη μητερα μου μεταξύ σοβαρού και αστείου κάποια στιγμή ότι κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει νόμος στην Ελλάδα να μην χωρίζουν τα παντρεμένα ζευγάρια όταν υπάρχουν παιδιά. Είμαι πολύ απόλυτη σε αυτό, όχι δηλαδή ότι ένα ζευγάρι δεν έχει δικαίωμα να αποφασίσει να συνεχίσει τη ζωή του ξεχωριστά αν δεν είναι ευτυχισμένοι μαζί, όταν όμως υπάρχουν παιδιά οφείλουμε να είμαστε ώριμοι. Οφείλουμε να σεβόμαστε τον ίδιο μας τον εαυτό και να σεβόμαστε τις αποφάσεις που έχουμε πάρει πριν και να μην αλλάζουμε απόφαση, σαν να είναι κάτι τόσο απλό όταν έχουμε κάνει παιδιά. Τις δικές μας αποφάσεις ή τις δικές μας αλλαγές γνώμης τις πληρώνουν τα παιδιά». Δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά μάλλον η Αγγελική δεν είχε αλλάξει γνώμη. Και αυτό έγινε ακόμα πιο σαφές στην συνέχεια της απάντησής της.

«Δυο άνθρωποι ξεκινούν με διάθεση να προχωρήσουν μαζί τη ζωή τους, πολλές φορές στην πορεία όμως μπορεί ο ένας να πάρει άλλον δρόμο ή μπορεί να μην του βγει, ή όλο αυτό να του φανεί πολύ μεγάλο και πάρα πολύ δύσκολο. Όποιος κι αν είναι ο λόγος που προσωπικά δεν με αφορά στη σχέση μου αυτή που είχα θεωρώ ότι αν για οποιονδήποτε λόγο ένας άνθρωπος δεν μπορεί να είναι όπως πρέπει να είναι απέναντι στα παιδιά κυρίως… Βεβαίως έφταιγε και η απόσταση, αλλά πολλοί πατεράδες λείπουν και κάνουν επαγγέλματα τα οποία τους αναγκάζουν να είναι μακριά. Ο Σάββας λατρεύει τον Βασίλη και τον Μπάμπη, αλλά θεωρώ πως θα έπρεπε να δίνει περισσότερη προσοχή στα παιδιά», σημείωσε η τραγουδίστρια που ωστόσο αρνήθηκε να απαντήσει για το αν θεωρούσε πώς ο Σάββας, που ήταν 25 ετών όταν έγινε πατέρας, ήταν έτοιμος ή όχι για τα οικογενειακά βάρη.

«Είτε είμαστε μαζί, είτε δεν είμαστε, παραμένουμε μια οικογένεια για αυτά τα δύο παιδιά κι έτσι πρέπει», κατέληξε η τραγουδίστρια που νωρίτερα δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι αμέλησε να αφαιρέσει τον όγκο στη μήτρα της για χρόνια. Ο όγκος είχε ανακαλυφθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της στον μικρό της γιο, και στην αρχή δεν προκαλούσε ανησυχία στη γιατρό της.

«Η γυναικολόγος μου τότε δεν ανησύχησε, αλλά η ανησυχία ήρθε πολύ αργότερα, όταν εγώ λόγω δουλειάς και υποχρεώσεων το άφηνα. Είχα και ένα φόβο να το αντιμετωπίσω αυτό. Είχα μεγάλες αιμορραγίες, οι οποίες με έριχναν κάτω. Αντιμετώπισα πρόβλημα και στη δουλειά μου σε σημείο που εκτέθηκα πολλές φορές στον χώρο της εργασίας μου γιατί δεν μπορούσα να είμαι παρούσα. Ένιωθα εξάντληση, δεν ένιωθα καλά, είχα πάρα πολλούς πόνους.

Αποφάσισα πέρσι το καλοκαίρι να κάνω το χειρουργείο. Πήρα τηλέφωνο τη μάνα μου που είχε τα παιδιά για διακοπές στο χωριό και μου είπε πως βάζουν τον Βασίλη στο νοσοκομείο γιατί ο γιατρός διέγνωσε σκωληκοειδίτιδα. Ακύρωσα τα πάντα και έφυγα για την Άρτα αμέσως.

Τελικά το χειρουργείο έγινε πριν από δύο εβδομάδες. Πριν το χειρουργείο ένιωθα τρομοκρατημένη, έκλαιγα όταν με πήγαν μέσα στο χειρουργείο. Φοβόμουν τα πάντα. Με είχε πιάσει μια τρέλα. Ευτυχώς με φώτισε ο θεός και το έκανα γιατί πραγματικά είχε φτάσει στα όρια αυτό που είχα και ήταν στο σημείο που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε κάτι κακό. Αυτό το είδαμε αφού τελείωσε το χειρουργείο και βγήκε η βιοψία. Δεν ήταν κάτι κακό», διηγήθηκε η Αγγελική Ηλιάδη. Όσο για το αν ο Σάββας Γκέντσογλου ήταν στο πλευρό της σε αυτή την σοβαρή περιπέτεια εκείνη εξήγησε: «Δεν μοιράστηκα μαζί του την περιπέτεια της υγείας μου. Δεν τον είχα ενημερώσει, το έμαθε μετά. Και στους γονείς μου το είπα τελευταία στιγμή»

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency