CELEBRITIES

Αγγελική Ηλιάδη: Η δήλωση για παράλληλη σχέση του Σάββα Γκέντσογλου με τη Βίκυ Κάβουρα και η απάντηση του ποδοσφαιριστή

NDP Photo Agency

Ο χωρισμός της Αγγελικής Ηλιάδη και του Σάββα Γκέντσογλου επιβεβαιώθηκε οριστικά από την ίδια στην συνέντευξή της στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» του Alpha. Λίγες εβδομάδες αργότερα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! στην οποία επεσήμανε πως έχει χωρίσει από τον ποδοσφαιριστή εδώ και δύο μήνες. Ωστόσο, η απάντησή της στην ερώτηση για το πώς αντέδεασε στα δημοσιεύματα που θέλουν τον πρώην σύντροφό της ζευγάρι με τη Βίκυ Κάβουρα είναι που άναψε «φωτιές» στην showbiz.

«Δεν αντέδρασα ιδιαίτερα γιατί το γνώριζα εδώ και αρκετούς μήνες ότι είχαν σχέση», είπε η Αγγελική Ηλιάδη και συμπλήρωσε όταν ρωτήθηκε το πώς και γιατί και δεν βγαίνουν τα νούμερα βρε αδερφέ: «Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του». Και mic drop.  Τι νόμιζες εσύ; Πώς μόνο η οικογένεια Kardashian έχει την αποκλειστικότητα των οικογενειακών «δραμάτων»;

Τα αποσπάσματα της συνέντευξης σχολίασε η εκπομπή «Happy Day»  με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να λέει: «Ουσιαστικά η Αγγελική Ηλιάδη αφήνει να εννοηθεί πως υπήρξε μια παράλληλη σχέση, όπως είχε γραφτεί αρχικά σε ένα δημοσίευμα. Το λέει» και τη δημοσιογράφο Μαρία Αντωνά να τονίζει: «Αυτά είναι τα δεδομένα της Αγγελικής Ηλιάδη που κανείς δεν τα αμφισβητεί. Τυγχάνει να είμαι πολύ κοντά στον στενό κύκλο του ποδοσφαιριστή και να γνωρίζω και τον Σάββα προσωπικά. Αυτό που ξέρω και μου έχει μεταφέρει, χωρίς να ξέρω τι ακριβώς γίνεται, είναι πως δεν έχουν χωρίσει εδώ και δύο μήνες. Ισχυρίζεται πως έχουν χωρίσει πολύ περισσότερο χρόνο από αυτόν των δύο μηνών».

Το μπέρδεμα μεγάλο όπως καταλαβαίνεις, τα πρωινά προγράμματα διαδέχτηκαν το ένα το άλλο και κάπως έτσι το θέμα σχολιάστηκε και στο «Πρωινό». Η εκπομπή της Φαίης Σκορδά φιλοξένησε τόσο τις παλιότερες δηλώσεις της Βίκυς Κάβουρα που είχε χαρακτηρίσει «ανήθικη» την εμπλοκή της σε αυτή την ιστορία, αλλά και την απάντηση του ποδοσφαιριστή για το θέμα. «Έχω σοβαρό πρόβλημα και στη δουλειά μου πλέον με όλα αυτά που γράφονται και λέγονται. Θα ήθελα απλά να το αφήσω να περάσει. Ας πει ό,τι θέλει η Αγγελική, ευχαριστώ όπως και να έχει», είπε ο Σάββας Γκέντσογλου και εμείς με την απορία μείναμε.

 

Τι τα θες; Προσωπικά ζητήματα είναι αυτά και όπως έλεγε κάποτε και ο Σάκης ο υδραυλικός, «Προσωπικά ζητήματα, συζήτηση κομμένη».

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency