CELEBRITIES

Ο γιος της Αγγελικής Νικολούλη είναι το φως στο τούνελ προσωποποιημένο

Η Αγγελική Νικολούλη σε επαγγελματικό επίπεδο έχει να καμαρώνει για αμέτρητες δημοσιογραφικές επιτυχίες. Σε προσωπικό πάλι, το μεγαλύτερό της επίτευγμα ακούει στο όνομα Κωνσταντίνος. Ο μονάκριβος γιος της τετραπέρατης ρεπόρτερ είναι ένα παλικάρι σαν τα κρύα τα νερά, που λέει κι ο θυμόσοφος λαός.

Γεννημένος στην Αθήνα το 1987, ο Κωνσταντίνος Μουσούλης σπούδασε στο Bournemouth University της Μεγάλης Βρετανίας και κατόπιν έφυγε για το Los Angeles Film School. Ξεκίνησε την καριέρα του δημιουργώντας σκηνές για την προώθηση νέων καλλιτεχνών μέσω της εταιρίας παραγωγής που έχει ιδρύσει στο Λος Άντζελες, την Homeric Pictures.

Το όνομά του ως σκηνοθέτη φιγουράρει σε 16 projects στη βάση του IMDB. Μάλιστα η μικρού μήκους ταινία “Birthday Surprise” είχε συμμετοχή στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Λος Άντζελες πριν 4 χρόνια. Σήμερα ζει στη Νέα Υόρκη, όπου και συνεχίζει να κυνηγάει το όνειρό του, με τις ευλογίες της μητέρας του, η οποία ανέκαθεν τον στήριζε θερμά σε ό,τι κι αν κάνει. Ωστόσο ο Κωνσταντίνος διατηρεί ένα άκρως χαμηλό προφίλ και μιλάει μόνο μέσα από τη δουλειά του. Με τέτοια γοητεία βέβαια, καλοδεχούμενη θα ήταν η όποια προβολή του.

Αυτές τις ημέρες, μαμά και γιος βρίσκονται στην Πάρο, όπου και απολαμβάνουν της διακοπές τους πριν ο Κωνσταντίνος αναχωρήσει και πάλι για την Αμερική.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency