CELEBRITIES

Αν δεν έχεις δει τον γιο της Αγγελικής Νικολούλη δεν έχεις δει το φως στο τούνελ

Papadakis Press

Σπάνιες οι δημόσιες εμφανίσεις έχει κάνει η Αγγελική Νικολούλη με τον γιο της, Κωνσταντίνο, αλλά όταν συμβαίνουν εμφανίζεται ένα φως στο τούνελ. Με αφορμή την ονομαστική εορτή του, η μητέρα Αγγελική, ποστάρει μία φωτογραφία τους στο Instagram και γράφει λεζάντα: «αστέρι μου». Αστέρι, φως, τούνελ και καταλαβαίνεις τους συσχετισμούς.

Ο μονάκριβος γιος της τετραπέρατης ρεπόρτερ είναι ένα παλικάρι σαν τα κρύα τα νερά, που λέει κι ο θυμόσοφος λαός.

 

View this post on Instagram

 

Το αστέρι μου…

A post shared by aggelikinikolouli (@aggelikinikolouliofficial) on

Διάβασε ακόμα: Διάσημες μαμάδες και κόρες που είναι ολόιδιες. Η λεγόμενη και ”φωτοτυπία”

Γεννημένος στην Αθήνα το 1987, ο Κωνσταντίνος Μουσούλης σπούδασε στο Bournemouth University της Μεγάλης Βρετανίας και κατόπιν έφυγε για το Los Angeles Film School. Ξεκίνησε την καριέρα του δημιουργώντας σκηνές για την προώθηση νέων καλλιτεχνών μέσω της εταιρίας παραγωγής που έχει ιδρύσει στο Λος Άντζελες, την Homeric Pictures.

Ο γιος της Αγγελικής Νικολούλη τα τελευταία χρόνια ζει στις ΗΠΑ. Η σκηνοθετική δουλειά του Κωνσταντίνου Μουσούλη με τίτλο ”The Red Sweater” («Το κόκκινο πουλόβερ») απέσπασε τιμητική διάκριση και βραβείο γυναικείου ρόλου για τη Φλόρι Σάεν στο φεστιβάλ ανεξάρτητου κινηματογράφου ΙndieFEST Film Awards, ενώ στον αμερικανικό τύπο υπάρχουν ήδη τα πρώτα θετικά σχόλια για τη δουλειά του.

Το όνομά του ως σκηνοθέτη φιγουράρει σε  δεκάδες projects στη βάση του IMDB. Μάλιστα η μικρού μήκους ταινία “Birthday Surprise” είχε συμμετοχή στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Λος Άντζελες. Σήμερα ζει στη Νέα Υόρκη, όπου και συνεχίζει να κυνηγάει το όνειρό του, με τις ευλογίες της μητέρας του, η οποία ανέκαθεν τον στήριζε θερμά σε ό,τι κι αν κάνει. Ωστόσο ο Κωνσταντίνος διατηρεί ένα άκρως χαμηλό προφίλ και μιλάει μόνο μέσα από τη δουλειά του. Με τέτοια γοητεία βέβαια, καλοδεχούμενη θα ήταν η όποια προβολή του.