CELEBRITIES

Οι κόρες της Αγγελικής Δημητρακοπούλου μοιάζουν στη μητέρα τους. Λόγω Τιμής

NDP Photo Agency

Από το 2005 είχαμε να δούμε την Αγγελική Δημητρακοπούλου στη μικρή οθόνη. Η ηθοποιός εγκατέλειψε για χρόνια την υποκριτική, στράφηκε στο σχέδιο μόδας και δημιούργησε το δικό της κατάστημα με ρούχα και τσάντες στα βόρεια προάστια. Όλα αυτά μέχρι που ευοδώθηκε η επιστροφή του «Λόγω Τιμής - 20 χρόνια μετά» στην τηλεόραση. Η Αγγελική Δημητρακοπούλου είπε το «ναι» στη Μιρέλλα Παπαοικονόμου και το Λάμπη Ζαρουτιάδη και βρέθηκε με τον υπόλοιπο καστ της ιστορικής σειράς των 90's να παίζει στο νέο κύκλο της σειράς.

Η σειρά έκανε πρεμιέρα την περασμένη εβδομάδα και στην επίσημη πρώτη προβολή της που διοργανώθηκε για το καστ και τους τεχνικούς της σειράς, η Αγγελική Δημητρακοπούλου πραγματοποίησε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση, και την πρώτη που ξέρουμε μαζί με τις κόρες της.

Διάβασε κι αυτό: Λόγω Τιμής πρεμιέρα: Η σειρά που παραμένει ένας ύμνος στη φιλία, με τα κλισέ της αλλά και τις αλήθειες της

Η Αγγελική Δημητρακοπούλου αποσύρθηκε το 2005 από την υποκριτική γιατί τότε έγινε για πρώτη φορά μητέρα. Με τον σύζυγό της Ορέστη Καμπερίδη -τον γιο του Δημήτρη Καμπερίδη με τον οποίο έπαιζαν μαζί στο Λόγω Τιμής- απέκτησαν μαζί δύο κόρες, τη Φρόσω και τη Λήδα. Παρόλο που τα δύο κορίτσια είναι ακόμα έφηβα, όπως θα δεις φτάνουν στο ύψος τη μητέρα τους. Και μαζί με το ύψος έχουν κληρονομήσει και την γλυκήτητα που χαρακτηρίζει τόσο την ηθοποιό από τότε που την γνωρίσαμε το μακρινό 1996.

NDP Photo Agency

Η Αγγελική Δημητρακοπούλου και οι έφηβες, Φρόσω και Λήδα Καμπερίδη- NDP Photo Agency

«Σταμάτησα να δουλεύω όταν έκανα τα παιδιά μου γιατί ένιωσα ότι κάτι δεν θα έκανα σωστά. Ήταν συνειδητή αλλά όχι στιγμιαία απόφαση. Κατάλαβα κάποια στιγμή ότι δε μπορούσα να τα συνδυάσω. Κατάλαβα ότι δε θα μπορούσα να θυσιάσω τα παιδιά μου, δε μπορούσα να μην είμαι εκεί», είχε πει η ίδια στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα μεσάνυχτα» για την αλλαγή που έφεραν στη ζωή της οι κόρες της.

NDP Photo Agency

Με τον σύζυγό της Ορέστη – NDP Photo Agency

Η Αγγελική Δημητρακοπούλου και ο Ορέστης Καμπερίδης, γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς «Για πάντα φίλες» όπου εκείνος εργαζόταν σαν τεχνικός – ηχολήπτης. Έναν χρόνο μετά παντρεύτηκαν και έπειτα απέκτησαν τις κόρες τους και συνεργάστηκαν στο brand ρούχων της ηθοποιού.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency