CELEBRITIES

Αυτοί οι διάσημοι κάποτε υπήρξαν συγκάτοικοι

Σκέφτεσαι να μετακομίσεις με ένα φίλο ή μια φίλη; Σε προβληματίζει το αν θα ταιριάζετε και γενικά αν είναι καλή ιδέα; Εσένα σκεφτόμαστε και κάνουμε τέτοια θέματα. Ψάξαμε το ίντερνετ, δηλώσεις και στοιχεία και βρήκαμε 8 διάσημους που έχουν στο παρελθόν μοιραστεί το ίδιο σπίτι με άλλους διάσημους. Αν μπόρεσαν αυτοί τότε γιατί εσύ να μην μπορέσεις; Άλλωστε, που ξέρεις... μπορεί ο/η συγκάτοικος σου στο μέλλον να γίνει σταρ και εσύ να έχεις ένα VIP εισιτήριο σε κάθε του εμφάνιση.

Justin Timberlake – Ryan Gosling

 

Στην τρυφερή ηλικία των 11, αυτοί οι δύο άντρες μοιραζόντουσαν το “ίδιο μπάνιο”. Συγκεκριμένα, ο Justin Timberlake είχε αναφέρει σε συνέντευξη του, στην Ellen DeGeneres, ότι τη δεύτερη χρονιά του show, η μαμά του Ryan Gosling έπρεπε να είναι στον Καναδά για δουλειά. “Η μητέρα μου ήταν ο φύλακας του για περίπου 6 μήνες” ανέφερε ο Justin για τον Ryan.

Ben Affleck – Matt Damon

 

Ο 10χρονος Matt Damon έμενε δύο τετράγωνα μακρυά από τον 8χρονο Ben Affleck. Οι δυο τους άρχισαν να κάνουν παρέα και στο τέλος έγιναν αχώριστοι. Μεγαλώνοντας, παρέμειναν καλοί φίλοι και μάλιστα μοιράστηκαν το ίδιο σπίτι την περίοδο που έγραφαν το σενάριο για την ταινία Good Will Hunting, που βγήκε το 1997. “Νοικιάσαμε σπίτι στη Βενετία και 800 άνθρωποι ήρθαν, έμειναν μαζί μας και μεθούσαμε” είχε δηλώσει ο Affleck. “Μετά είχαμε ξεμείνει από λεφτά και έπρεπε να βρούμε ένα διαμέρισμα” είχε προσθέσει.

Tommy Lee Jones – Al Gore

 

Πριν γίνει αντιπρόεδρος των ΗΠΑ,  το 1993, ο Al Gore είχε συγκατοικήσει με τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό Tommy Lee Jones. Ήταν μαζί στο Harvard.

Jude Law – Ewan McGregor

 

Γνωρίστηκαν μετά από μια ακρόαση το 1990 και αργότερα μοιράστηκαν το ίδιο σπίτι. Το 1997 συνέχισαν τις… συμπράξεις, ιδρύοντας την εταιρεία Natural Nylon.

Michale Douglas – Danny Devito

 

Τη δεκαετία του ’60 οι διάσημοι αυτοί άντρες, ζούσαν μαζί στο Manhattan. “Ήταν τακτικός και ερωτευμένος με την (μελλοντική γυναίκα του) Rhea” είχε πει ο Douglas για τον DeVito.

Wes Anderson – Owen Wilson

 

O σκηνοθέτης του “Ξενοδοχείου Grand Budapest” και ο Owen Wilson, ήταν συγκάτοικοι πριν γίνουν συνεργάτες. Έμε

Jason Priestley – Brad Pitt

 

Πίσω στο 1987, Priestley και Pitt ήταν συγκάτοικοι. Ο Brandon του Beverly Hills, έγραψε στο βιβλίο του, σχετικά με εκείνη την περίοδο: “έτσι για πλάκα, κάναμε κόντρες για το ποιος θα αντέξει περισσότερες μέρες χωρίς μπάνιο και ξύρισμα. Ο Brad πάντα κέρδιζε”.

Keira Nightley – Sienna Miller

Στους διάσημους που έχουν συγκατοικήσει με άλλους διάσημους, ήταν ελάχιστες οι γυναίκες. Αυτές οι δύο όμως φαίνεται ότι τα κατάφεραν έστω και για λύο. Οι δύο βρετανίδες ηθοποιοί, ήρθαν κοντά στα γυρίσματα του The Edge of Love και νοίκιασαν μαζί ένα σπίτι στην Oυαλία, για την περίοδο των γυρισμάτων.