CELEBRITIES

Acun Ilicali: Ερωτεύτηκε ξανά και η 20χρονη σύντροφός του είναι ίδια η πρώην σύζυγός του

Instagram/Acunilicali

Είναι κάποιοι άνθρωποι που ξεκάθαρα έχουν τον «τύπο» τους στις και στους συντρόφους που. Δεν είναι ένα συμπέρασμα που βγαίνει αυθαίρετα αυτό, είναι ένα συμπέρασμα που βγαίνει μετά από μακρά παρατήρηση. Η περίπτωση του Acun Ilicali μπορούμε να πούμε πλέον με ασφάλεια ότι ανήκει στην πιο πάνω κατηγορία. Ο Τούρκος παραγωγός προγραμμάτων όπως "My Style Rocks", "Survivor" και "Power of Love" είναι ξανά ερωτευμένος, κι αυτή τη φορά η καλή του δεν έχει κάποια σχέση με τη showbiz. Κι εδώ εξαντλούνται οι εκπλήξεις.

Δες κι αυτό: Ο Acun Ilicali κέρδισε την επιμέλεια της κόρης του από την πρώην σύζυγό του

Η 20χρονη Çağla Ayça σύμφωνα με δημοσίευμα του ξένοιυ Τύπου δεν είναι παρουσιάστρια, δεν είναι δημοσιογράφος και μάλλον δεν θα τη δούμε στα backstage κάποιου επόμενου Survivor. Μπορεί όμως να τη δούμε στο ιατρικό προσωπικό του, καθώς έχει σπουδάσει νοσηλευτική. Η κύρια ομοιότητά της με τις προηγούμενες συντρόφους του παραγωγού δεν είναι, λοιπόν, η showbiz αλλά είναι η εμφάνισή της.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα το ζευγάρι βρίσκεται στην αρχή της σχέσης του και πολύ ερωτευμένο. Ο χρόνος θα δείξει πως θα εξελιχθεί αυτή η σχέση.

 

Η Çağla μοιάζει πολύ τόσο με την πρώην σύντροφό του Acun, την επίσης 20 ετών Itir Esen όσο και με την τελευταία σύζυγό του, Seyma Subasi. Ο Acun Ilicalli πήρε διαζύγιο από τη Seyma τον Νοέμβριο του 2018, έναν χρόνο μετά τον γάμο τους. Και την ομοιότητα της νέας του συντρόφου με τις δύο προηγούμενες κυρίες στη ζωή του παραγωγού και παρουσιάστη, θα τη διαπιστώσεις στις πιο κάτω φωτογραφίες τους.

Η Itir Esen Μις Τουρκία 2017, που παρουσίασε εκπομπή για το «Survivor Ελλάδα Τουρκία» στο YouTube.

Η Seyma Subasi με την οποία ο Acun Ilicali έχει αποκτήσει μία κόρη, τη Melisa, την επιμέλεια της οποίας μετά το διαζύγιο τους έχει αναλάβει ο παραγωγός και παρουσιαστής.

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Acunilicali