CELEBRITIES

Η Χριστίνα Μπόμπα αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το γάμο της με τον Σάκη Τανιμανίδη

NDP Photo Agency

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης είναι αναμφίβολα ένα φρέσκο, δημιουργικό και πολύ ενεργό στο χώρο των social media ζευγάρι. Η 28χρονη καλλονή με τα απίστευτα μπλε μάτια παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον Πάρη Κορμαρή και το περιοδικό «Γυναίκα».

Πιο συνειδητοποιημένη ίσως από ποτέ η Χριστίνα δήλωσε: «Ξέρω ποια θέλω να είμαι εγώ: μια χαρούμενη και υγιής γυναίκα, που προσπαθεί να είναι δημιουργική, ευγενική και να εξυψώνει τους γύρω της». Μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει για τον επικείμενο γάμο της με τον γνωστό παρουσιαστή, ο οποίος όπως αποκάλυψε θα γίνει τον Σεπτέμβριο στο όμορφο νησί της Σίφνου. Οι κουμπάροι τους, όπως αναφέρει η ίδια, Μαρίνα Βερνίκου και Μίλτος Καμπουρίδης, παντρεύτηκαν και οι ίδιοι εκεί καθώς η φίλη της Μαρίνα κατάγεται από εκεί. Εκείνη με τη σειρά της μετά την πρόταση αυτή πήγε με τον αγαπημένο της, είδαν το μέρος που θα παντρευτούν και όπως λέει χαρακτηριστικά το λάτρεψαν. Είναι νωρίς ακόμα για να έχει διαλέξει νυφικό, ωστόσο, έχει ήδη μια ιδέα για το πως το φαντάζεται.

Τέλος, όσον αφορά στο κομμάτι οικογένεια και παιδιά, η Χριστίνα είπε: «Με τον Σάκη είμαστε ήδη οικογένεια. Παιδιά όσο πιο νωρίς, τόσο πιο καλά». Επιθυμία της είναι να κάνει πολλά παιδιά και σύντομα.

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency