CELEBRITIES

Χώρισε η Selena Gomez και ο The Weeknd

Κάθε βδομάδα φαρμακωνόμαστε. Μία χωρίζει ο ένας, μία ο άλλος. Ο πλανήτης της σόουμπιζ έχει γεμίσει με φρεσκοχωρισμένους σελέμπριτιζ. Δεν υπάρχει αγάπη πια, το 'χουμε ξαναπεί. Το νέο επεισόδιο στο σίριαλ "Και ζήσαμε μόνο για λίγο και χωρίσαμε" έχει πρωταγωνιστές τη Selena Gomez και τον The Weeknd.

Oι οποίοι ήταν μαζί από τον Ιανουάριο, πολύ μας άρεσαν έτσι ταιριαστοί που έδειχναν, “τον ξεπέρασε η Selena τον Justin”, σκεφτήκαμε. Αλλά όλα έγιναν νωρίς, ξεκινήσανε νωρίς και τελειώσανε νωρίς. Τι κι αν έριχναν κάποτε το instagram από έρωτα.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβληματάκια στη σχέση του ήδη από το καλοκαίρι. Λίγο η απόσταση, λίγο το ότι δεν ήξεραν πού πάει όλο αυτό, ήρθε και η ευρωπαϊκή περιοδεία του The Weeknd, η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο. Ωστόσο η πρόθεσή τους είναι να παραμείνουν φίλοι, αναφέρουν άνθρωποι του περιβάλλοντός τους.

Κάπου εδώ να θυμίσω ότι τον τελευταίο καιρό ο φακός είχε εντοπίσει τη Selena να βολτάρει και πάλι με τον Justin Bieber. Α δεν ξέρω, δεν ξέρω.

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP