CELEBRITIES

Τανιμανίδης – Μπόμπα: Η απάντηση για την εγκυμοσύνη ήρθε μέσω Instagram

Τις τελευταίες ημέρες φημολογείται έντονα πως Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα ετοιμάζονται να φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Τα δημοσιεύματα που ήθελαν τη Χριστίνα έγκυο ήταν πολλά, με την ίδια να μην έχει δώσει την παραμικρή απάντηση και τον παρουσιαστή του Survivor να μην έχει σχολιάσει το παραμικρό.

Η επίσημη απάντηση του ζευγαριού, όμως, ήρθε επιτέλους, με τους θαυμαστές τους να ενημερώνονται πως τίποτα από όσα έχουν ακουστεί δεν ευσταθούν. Ο Σάκης ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram μία φωτογραφία με τον μεγάλο του αδερφό –γυναικολόγο στο επάγγελμα-, γράφοντας από κάτω το μήνυμά του:

”Στο γυναικολογικό ιατρείο του αδερφού μου (gynecology.today) στη Θεσσαλονίκη… Πόσο περήφανος είμαι για τον big bro (@tanimanp) και το που έχει φτάσει, μέχρι να γίνει ένας καταπληκτικός γυναικολόγος! Ελπίζω εκτός από την παρέα μια μέρα να σε επισκεφτώ και ως πελάτης, μελλοντικός μπαμπάς…#proudbrother #weareNOTpregnant”.

Πρόκειται ίσως για ό,τι πιο γλυκό έχει γράψει ποτέ ο Σάκης, παρότι στην ουσία διαψεύδει πως η σύντροφός του είναι έγκυος.

Μα πόσο τυχερή αυτή η Χριστίνα;