CELEBRITIES

Πρίγκιπας William- Kate Middleton: Γιορτάζουν 7 χρόνια γάμου με την πιο ωραία φωτογραφία

AP Photo/Martin Meissner

Ήταν 29 Απριλίου του 2011 όταν ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton έμπαιναν στο Αβαείο του Westminster για να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης. Το ζευγάρι που πρόσφατα απέκτησε το τρίτο του παιδί, τον μικρό Πρίγκιπα Louis, με αφορμή την 7η επέτειο του γάμου του μοιράστηκε την πιο όμορφη φωτογραφία από την μεγάλη ημέρα στους επίσημους λογαριασμού του παλατιού Kensington στα social media.

Για να ευχαριστήσουν τον κόσμο για τις ευχές του ο William και η Kate διάλεξαν μια φωτογραφία που τους απεικονίζει να φεύγουν από τη γαμήλια δεξίωση που ακολούθησε τον γάμο τους σε ένα αυτοκίνητο που έφερε την πινακίδα «Just Wed» και ήταν στολισμένο με μπαλόνια με τα αρχικά τους.

 

Από το Αββαείο προς το παλάτι του Buckingham ωστόσο είχαν φύγει με τον πατροπαράδοτο τρόπο, δηλαδή μέσα σε μία άμαξα βγαλμένη από παραμύθι. Αλλά αυτό δεν είναι το μόνο που μπορεί να θυμάσαι από την τελετή.

AP Photo/Lefteris Pitarakis

 

Ποιος θα ξεχάσει το Alexander McQueen νυφικό της Kate, ή την αδερφή της Pippa που είχε μονοπωλήσει τον Τύπο τις επόμενες ημέρες, αφού με την εντυπωσιακή της εμφάνιση κόντεψε να επισκιάσει τη νύφη.

AP Photo/Alastair Grant

 

Ή το κοριτσάκι που απλά δεν άντεχε άλλο να βρίσκεται εκεί όταν ο William και η Kate αντάλλαξαν τα πρώτα τους φιλιά ως παντρεμένο ζευγάρι;

AP Photo/Matt Dunham

 

Φυσικά ο πρίγκιπας Harry ήταν ο κουμπάρος του αδερφού του και μαζί με την Kate δεν σταμάτησαν να αστειεύονται και να ψιθυρίζουν κατά τη διάρκεια της τελετής.

AP Photo/APTN

 

Τα 7 χρόνια φαγούρα δεν επηρέασαν το ζευγάρι που συνεχίζει να είναι αγαπημένο και να ζει μια γεμάτη παιδικά γέλια κοινή ζωή. Πάντα τέτοια παιδιά!

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Martin Meissner