CELEBRITIES

Η νέα σύντροφος του πρίγκιπα Harry θυμίζει (πολύ) Pippa Middleton

Βρε λες να βρήκε κι αυτός την Pippa του; Σύμφωνα με δημοσίευμα του Us Weekly ο άτακτος πρίγκιπας Harry έπιασε "λιμάνι" στην καρδιά της ηθοποιού και μοντέλου Meghan Markle, η οποία, αν σου θυμίζει κάτι, τότε βλέπεις "Suits" ή βρήκες την ομοιότητα. Μα ίδια η Pippa Middleton.

 

Tο ζευγάρι γνωρίστηκε τον περασμένο Μάιο στο Τορόντο. Ο Harry είχε πάει με αφορμή τους Αγώνες Invictus και η Meghan για τα γυρίσματα του “Suits”. Συναντήθηκαν, ερωτεύτηκαν κι από τότε περνούν πολύ χρόνο μαζί σε ταξίδια στην Ευρώπη και κυρίως στο Λονδίνο.

Η Αμερικανίδα Megan Markle είναι 35 ετών και την ξέρουμε από τη σειρά “Suits”, όπου κρατάει το ρόλο της Rachel Zane. Πριν γίνει ηθοποιός είχε δουλέψει στην αμερικανική πρεσβεία στο Μπουένος Άιρες, ενώ έχει κάνει ήδη έναν γάμο.

 

Σύμφωνα με τις φήμες ο 32χρονος Harry έχει δαγκώσει τη λαμαρίνα με την μελαχρινή Megan. Λέγεται μάλιστα πως ο William και η Kate την έχουν γνωρίσει ήδη και πολύ τη συμπάθησαν. Brunette Power στο Buckingham. Τικ και στο κουτάκι “φιλάνθρωπος” καθώς η Megan κάνει ήδη δουλειά στο συγκεκριμένο πεδίο.

 

Το κορίτσι είναι έτοιμο για το παλάτι, τι να λέμε τώρα.