CELEBRITIES

Έγκυος η Αθηνά Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος θα γίνουν γονείς, σύμφωνα με το Peoplegreece.com. Η ηθοποιός διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και μέχρι στιγμής το ζευγάρι δεν γνωρίζει το φύλο του μωρού.

Το ζευγάρι είναι μαζί τέσσερα χρόνια και γνωρίστηκαν στην Μύκονο όπου και περνούν μεγάλο μέρος των διακοπών τους.

”Γνωριστήκαμε στη Μύκονο, στην παραλία. Τελικά είχαμε βρεθεί και το προηγούμενο βράδυ, είχαμε έρθει μούρη με μούρη και εκείνος μετά μου είπε πως από τότε κάτι υπήρχε στην ατμόσφαιρα. Εγώ δεν το θυμάμαι όμως κι αυτό είναι το παράπονό του! Ουσιαστικά συναντηθήκαμε τυχαία την επόμενη ημέρα στην παραλία, εκεί γνωριστήκαμε” θα πει σε συνέντευξή της στο περιοδικό People και στη Σόνια Καζόνι η ηθοποιός.

”Θέλω να γίνω μητέρα. Ξέρω πως όταν έρθει ένα μωρό, θα αφοσιωθώ. Δεν θα είμαι ο άνθρωπος που στους 3 μήνες θα γυρίσω στη δουλειά, εκτός πια αν έχει συμβεί κάτι που με κάνει να το θελήσω. Με τα μυαλά που έχω τώρα κι επειδή είμαι πολύ υπεύθυνη ξέρω πως όταν γίνω μητέρα θα χάσω την όποια ανεμελιά. Θα θέλω να είμαι από πάνω σε όλα, γιατί πιστεύω πως η μητέρα πρέπει να είναι πολύ κοντά στο παιδί”, έχει δηλώσει και πάλι στο People.

Η τελευταία της ανάρτηση στο Instagram

”Κάθε καλοκαίρι έχει τη δική του ιστορία, λένε, αλλά το δικό μου ήταν ένα από τα καλύτερα.”

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency