CELEBRITIES

Πρίγκιπας Harry: “Η Diana και η Meghan θα ήταν οι καλύτερες φίλες”

Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έγινε στο βρετανικό BBC. Χαρούμενοι και χαμογελαστοί μίλησαν ανοιχτά για την πρώτη τους γνωριμία, τη σχέση τους, τη δημοσιότητα αλλά και το δαχτυλίδι του αρραβώνα.

”Προσπάθησα να την προειδοποιήσω όσο μπορούσα, όμως πιστεύω ότι και οι δύο μας αιφνιδιαστήκαμε απόλυτα από τις αντιδράσεις. Μπορεί να το είχαμε συζητήσει εκτενώς και να είχαμε προετοιμαστεί όσο το δυνατόν περισσότερο, όμως δεν ήμασταν απόλυτα προετοιμασμένοι για όσα ακολούθησαν” θα πει ο Harry για τις διαστάσεις που πήρε η είδηση της επισημοποίησης της σχέσης τους.

 

Η γνωριμία

”Δεν είχα δει ποτέ Suits, δεν είχα ξανακούσει τίποτε για την Meghan και εξεπλάγην ευχάριστα όταν την είδα πρώτη φορά. Σκέφτηκα πως πρέπει να βάλω τα δυνατά μου εδώ. Θα καθίσω δίπλα της και θα προσπαθήσω να κάνουμε μια καλή συζήτηση.” Η Meghan θα δώσει λίγες περισσότερες λεπτομέρειες. ”Ήταν σίγουρα προξενιό. Βασικά ήταν ραντεβού στα τυφλά. Μας σύστησε κοινός φίλος. Παρόλο που είχαμε τύπου σχέση εξ’ αποστάσεως, καταφέραμε να την κάνουμε να λειτουργήσει”.

Η πρόταση γάμου

Βρίσκονταν στο εξοχικό τους στο Κένσιγκτον και μαγείρευαν οι δυο τους κοτόπουλο, ξαφνικά γονάτισε για να κάνει την πρόταση γάμου. ”Μπορώ να σου δώσω το δαχτυλίδι;” ”Ήταν πολύ όμορφη στιγμή. Ήμασταν εντελώς μόνοι μας και νομίζω πως κατάφεραν να την αιφνιδιάσω, δήλωσε ο Harry. ”Ήταν καταπληκτική έκπληξη. Τόσο γλυκό και αυθόρμητο και πολύ ρομαντικό”, πρόσθεσε η Meghan.

Το δαχτυλίδι

”Το δαχτυλίδι προφανώς και θα ήταν χρυσό επειδή είναι το αγαπημένο της. Η βασική πέτρα είναι από την Μποτσουάνα. Τα μικρά διαμάντια σε κάθε πλευρά προέρχονται από την συλλογή κοσμημάτων της μητέρας μου, γιατί είναι βέβαιο πως θα μας συντροφεύει σε αυτό το τρελό κοινό μας ταξίδι”, εξήγησε ο Harry. ”Είναι πανέμορφο. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να ξέρω πως η Diana είναι κομμάτι σε όλο αυτό, μαζί μας. Είναι τέλειο” θα συμπληρώσει η Meghan.

Για την Diana

Νομίζω πως θα γίνονταν κολλητές, χωρίς αμφιβολία. Πιστεύω θα ήταν κατενθουσιασμένη μαζί μου. Πως με την Meghan θα ήταν οι καλύτερες φίλες. Κάτι μέρες σαν αυτή είναι που μας λείπει πάρα πολύ που δεν είναι κοντά μας. Μου λείπει που δεν μπορώ να μοιραστώ μαζί της τα ευχάριστα νέα, αλλά με το δαχτυλίδι και όλα όσα γίνονται, είμαι σίγουρος πως είναι κοντά μας.”

 

Κεντρική Φωτογραφία: Pool via AP