Δημήτρης Αποστόλου-Μάγδα Πένσου: Η κοινή εμφάνιση, το φιλί και οι δηλώσεις επανασύνδεσης

Δημήτρης Αποστόλου και Μάγδα Πένσου δεν είναι πια δύο ξένοι.

Ένας (περίπου) χωρισμός που ανακοινώθηκε δημόσια και εξελίχθηκε στα social media με εκατέρωθεν δηλώσεις που μπέρδεψαν, παρά ξεκαθάρισαν το τοπίο. Η Μάγδα Πένσου και ο Δημήτρης Αποστόλου εμφανίστηκαν μαζί στην πρεμιέρα της ταινίας ''Θησαυρός'' και μίλησαν στις κάμερες για τη σχέση τους αλλά και τις σκέψεις τους για επανασύνδεση.

''Είναι η πρώτη μας κινηματογραφική συνεργασία, γιατί τηλεοπτικές έχουμε κάνει πολλές. Με τον Δημήτρη δεν θα μπορούσαμε να είμαστε ποτέ δυο ξένοι. Και οι δύο έχουμε την ελπίδα πως θα είμαστε ξανά μαζί. Ο Δημήτρης και τα παιδιά μας είναι ο θησαυρός μου. Επομένως να το κλείσουμε εδώ'' δήλωσε η Μάγδα.

Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν και τον Δημήτρη για τη σχέση τους και απάντησε: ''Θα δείξει ο καιρός. Και εκείνη επιθυμεί την επανασύνδεση. Να περάσουμε τις γιορτές που είναι όλα λαμπερά και να γυρίσει η κατήφεια των επόμενων ημερών να δούμε εκεί αν αντέχουμε. Οι προσπάθειες δεν έχουν σταματήσει, εσείς δεν τις βλέπετε.''

 

Λίγο πριν το τέλος των δηλώσεων η Μάγδα τον πλησίασε και του έδωσε ένα φιλί. Όποια κι αν είναι η πορεία της σχέσης τους αυτοί οι δύο παραμένουν γονείς δύο παιδιών.

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency

 

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ