CELEBRITIES

Η JLo δίνει την καλύτερη απάντηση στις φήμες που θέλουν το Rodriguez να την έχει απατήσει

Αν σου έχει τύχει να είσαι σε μία σχέση και να νιώθεις τόσο ευτυχισμένη που να μη σε νοιάζει όσα λέγονται εκεί έξω για σένα, το σύντροφό σου και το δεσμό σας, τότε σίγουρα μπορείς να καταλάβεις την πολύ ερωτευμένη Jennifer Lopez.

Η σχέση της με τον παίκτη του baseball, Alex Rodriguez, μετρά μόλις μερικούς μήνες, στη διάρκεια των οποίων ωστόσο έχουν προλάβει να κάνουν και κοινές επίσημες εμφανίσεις, όπως για παράδειγμα στο πρόσφατο gala του Metropolitan Museum, πράγμα που δείχνει ότι είναι και οι δύο πολύ σίγουροι γι’ αυτό που ζουν.

Παρόλ’ αυτά, τον τελευταίο καιρό τα ξένα Μέσα αναπαράγουν φήμες που θέλουν τον Rodriguez να έχει ήδη απατήσει τη JLo, χωρίς να έχει υπάρξει μέχρι πρότινος κάποια αντίδραση από το ζευγάρι. Πριν λίγες ώρες, όμως, η Jennifer Lopez κοινοποίησε μία φωτογραφία στο προφίλ της στο instagram, από τις διακοπές της στη Γαλλία με τον Rodriguez, στην οποία οι δυο τους κάθονται σ’ έναν καναπέ, γελούν και ο σύντροφός της κάνει μια συγκεκριμένη…χειρονομία.

When you're having so much fun you just don't give a Lol… #whocareswhattheyregonnasay #allihave #danceagain #vegas #miami #montecarlo #sttropez #paris

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις

 

Η JLo γράφει χαρακτηριστικά στη λεζάντα: “Όταν διασκεδάζεις τόσο πολύ, που απλώς δε σε νοιάζει…”, ενώ τη συνόδευσε και με το hashtag “ποιος νοιάζεται τι θα πουν”.

Κεντρική Φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP