CELEBRITIES

Η Kristen Stewart επιβεβαιώνει τη σχέση της με την Alicia Cargile

Στη βρετανική έκδοση του περιοδικού "Elle" και στο τεύχος Σεπτεμβρίου που κυκλοφορεί, η 26χρονη πρωταγωνίστρια του "Twilight", Kristen Stewart, επιβεβαιώνει τη σχέση της με την παραγωγό ταινιών, Alicia Cargile.

“Αυτή την στιγμή είμαι πραγματικά ερωτευμένη με την κοπέλα μου. Έχουμε χωρίσει κάποιες φορές αλλά τα ξαναβρήκαμε μετά και αυτή τη φορά απλά ένιωσα ότι επιτέλους μπορώ να αισθανθώ και πάλι”, δήλωσε η νεαρή ηθοποιός στο περιοδικό.

Οι φήμες για τη σχέση των δύο γυναικών υπήρχαν από καιρό αλλά έγιναν πιο έντονες όταν οι δυο τους εμφανίστηκαν κρατώντας η μία το χέρι της άλλης στο φετινό Φεστιβάλ των Κανών.

 

Όταν έβγαινα με κάποιον άντρα, έκρυβα ό,τι έκανα γιατί οτιδήποτε προσωπικό έμοιαζε λες και είναι τετριμμένο με τη μία και δεν μου άρεσε. Γινόμασταν οι τύποι που δεν ήμασταν και ένιωθα ότι η σχέση μου είναι κάτι που δεν μου αρέσει και δεν είναι εγώ.

Όμως, όλα αυτά άλλαξαν για την Kristen Stewart όταν άρχισε να βγαίνει με γυναίκα. “Στην πραγματικότητα, αν έκρυβα αυτή τη σχέση θα σήμαινε ότι δεν το υποστηρίζω ή ότι ντρέπομαι γι’ αυτό οπότε άλλαξα προσέγγιση ως προς τη δημόσια τοποθέτησή μου. Έτσι, άνοιξε η ζωή μου και νιώθω πολύ πιο χαρούμενη”, αναφέρει η ηθοποιός στη συνέντευξή της.

 

Η ανοιχτή παραδοχή της για τη σχέση της με την Alicia Cargile έρχεται λίγους μόνο μήνες μετά τη δήλωσή της στο περιοδικό “Variety” ότι προτιμά να μείνει ασαφής σχετικά με τον σεξουαλικό της προσανατολισμό: “Αν δεν το δέχεσαι, απλά δεν έχω χρόνο για σένα”, υποστήριζε το Μάιο.

Kristen, have fun κορίτσι μου!